top of page
Keresés

A február 22-i (22-2-22) energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottan várjuk, hogy mit fogtok tenni a 2022. február 22-i Energiákkal, amelyek már most is elérnek benneteket, és amelyek továbbra is érkezni fognak a következő napokban. Arra vagytok hivatottak, hogy megváltoztassátok a világot, amelyben most éltek, és ezek az energiák segíteni hivatottak benneteket. Elsősorban stabilizálni és összehangolni fognak benneteket, hogy aztán elindíthassák azokat a változásokat bennetek, amelyeknek meg kell történniük, mielőtt a rajtatok kívüli változások bekövetkezhetnek. Sokan ott a Földön arra várnak, hogy először a társadalomban változzanak meg a dolgok, hogy aztán fellélegezhessenek.


Ezek az energiák az egyénen belüli változások elindításáról szólnak, hogy aztán úgy tapasztalhassátok meg a világot, ahogyan ti szeretnétek megtapasztalni. Ez azt jelenti, hogy ti vagytok a változtatók. Ti vagytok azok, akik először változni fognak, és aztán látni fogjátok a változásokat a rajtatok kívüli világban. Ez egy gyönyörű időszak számotokra, hogy arra összpontosítsatok, hogy a világ mely aspektusait szeretnétek látni megváltozni.


Ez egy jó időszak számotokra, hogy arra összpontosítsatok, milyen változásokat szeretnétek látni magatokban, mert ez egy olyan időszak, amely lehetőséget ad arra, hogy sok mindent elengedjetek, hogy elengedjétek azt, ami már nem szolgál benneteket. Ez egy olyan időszak, amikor megnyílhattok annak, ami új, izgalmas és ami végső soron összhangba hoz benneteket önmagatok azon változatával, amilyenek mindig is lenni szeretnétek.