top of page
Keresés

A Földre vonatkozó terv

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Egyetértünk nagyon sok más lénnyel és kollektívával itt a magasabb birodalmakban, amikor a felemelkedésetekről beszélünk, és arról, hogy hogyan álltok a felemelkedésetekkel kapcsolatban. Nagyon sok megállapodásra jutottunk arról, hogy milyen szinten kell részt vennünk, és hogyan tudunk segíteni anélkül, hogy beavatkoznánk, és egyetértünk abban is, hogy milyen előrehaladást értek el azzal, amit mi és a hozzánk hasonlók adunk nektek. Bizonyossággal állíthatjuk, hogy a tudatosság szintje a világotokban jelenleg magasabb, mint valaha is volt.


Most talán körülnéztek, és azon tűnődtök, hogy ez hogyan lehetséges, tekintve, hogy az emberek még mindig erőszakos cselekedeteket követnek el, gyűlölik egymást, és nagyon rasszista nézeteket vallanak. Ez csak néhány példa az alacsonyabb rezgésű tudatosságra, ami még mindig létezik a világotokban. De a teljes tudatossági szinteteket úgy számoljátok ki, hogy az összes magasabb rezgésű gondolatot, hiedelmet, érzést és cselekedetet a többivel együtt rakjátok össze. És ez valójában azt jelenti, hogy azok közületek, akik tudatosak és éberek, teljesen felhúzzák magukkal az emberiség többi részét a magasabb birodalmakba, az ötödik dimenziós frekvenciatartományba.


Mindig is ez volt a felemelkedésetek terve; mindig is ez volt a terv ott a Föld bolygón. Mindig is nektek kellett volna a legtöbb munkát elvégeznetek az egész emberiség tudatossági szintjének emelésében. És miért van ez így, kérdezhetitek? Nos, örülünk, hogy megkérdeztétek. A Forrás, és ott mindenki, aki a Forrás individuális képviselője, mindannyian sokkal jobban akarják a változatosságot és a sokszínűséget, mint az egyformaságot, és sokkal nagyobb teljesítmény az egységtudatosság elérése, amikor vannak olyanok, akik a tudatosságnak ezen az alacsony rezgésszintjén működnek. Azt is megtapasztalhatjátok, hogy milyen érzés felemelni ezeket az emberi lényeket a szeretetetek és fényetek vonósugarán keresztül, és ez már egy olyan élmény, amit érdemes megtapasztalni.


Ez egy olyan élmény, ami annyira megéri, hogy hajlandóak lennétek megteremteni a káoszt és a szörnyű körülményeket, amelyek ott vannak a világotokon, a Föld sok sarkában. Ez a ti időtök arra, hogy ne csak felemelkedjetek, hanem arra is, hogy sokakat magatokkal vigyetek, és hogy érezzétek azokat az érzéseket, amelyek azzal járnak együtt, hogy a lehető legmélyebb módon szolgáljátok a világot, mint amilyenek vagytok. És ha esetleg csodálkoznátok, igen, közvetlenül hozzátok beszélünk, mint a felébredt kollektíva tagjaihoz. Már azzal is kiveszitek a részeteket, hogy magasabb rezgést tartotok, már azzal is, hogy a tudatosságnak azon a magasabb szintjén vagytok, amit ebben az életben el tudtatok érni. Ez elég, elegek vagytok, és eleget tesztek, úgyhogy most menjetek és pihenjetek, hogy még magasabbra rezeghessetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page