top of page
Keresés

A földi személyzet és a felébredett kollektíva: Így segítesz

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözlet! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon lenyűgöz bennünket, ahogyan az emberek szembenéznek a nehézségekkel ott a Föld bolygón, és tudjuk, hogy ha körülnézel embertársaidra, te is hasonlóan le lehetsz nyűgözve. Természetesen ismeritek a saját történeteiteket, és tudjátok, hogy milyen megpróbáltatásokkal kellett szembenéznetek, és hogyan győzedelmeskedtetek életetek számos kihívást jelentő helyzetében. De nem mindig tudjátok, hogy mi másnak a története, és előfordulhat, hogy olyan feltételezést tesztek egy emberről, ami csak feltételezés, mert nem tudtok igazán a cipőjében járni, és nem érthetitek, hogy milyen keresztet hordoz az életében.


Ezért fontos, hogy azzal a hozzáállással kezdjetek el viszonyulni más emberekhez, hogy egyszerűen nem fogtok ítélkezni, és megpróbáljátok megadni nekik a lehetőséget, hogy kételkedjetek abban, hogy kik ők, mit csinálnak, mi a hitük, milyen típusú dolgokat mondanak és posztolnak. Nem tudhatjátok, hogy mit hordoznak magukban, és hogy mit raktak rájuk ebben az életben, és ezért sokkal fontosabb, hogy keressétek a bizonyítékokat arra, hogy embertársaitok szembenéznek a kihívásaikkal, és mindent megtesznek azért, hogy legyőzzék a rájuk váró nehézségeket.


Adjatok hitelt mindenkinek a Földön azért, hogy most ott van, mert ez egy nehéz hely az inkarnációhoz, és mindig is az volt. Most különösen nehéz ott lenni a tudatosságban bekövetkező változás miatt, és mindazok miatt, amiket el kell engedni ahhoz, hogy ez megtörténjen. Azt is felismeritek, hogy azáltal, hogy elengeditek azt, amit el kell engednetek magatokban, sokkal több örömötök lesz az út során. Sokkal jobban tudjátok élvezni az utatokat, ha ti végzitek el a szükséges munkát, és ha valaki más nem végzi el a munkát, akkor csak vegyétek észre, hogy végül majd el fogja. És ha képesek vagytok ennyi időt hagyni nekik, akkor helyet találhattok a szívetekben arra is, hogy helyet tartsatok annak a személynek, és ez lehet az a szolgálati munka, amit végeztek.


Ez lehet az a mód, ahogyan hozzájárultok, amikor nem tudjátok, hogyan vagy mivel járuljatok hozzá embertársaitokhoz, hogy segítsétek őket ebben a változási, növekedési és válási folyamatban. Nektek, mint a felébredt kollektívának és a földi személyzetnek nem mindig van világos elképzelésetek arról, hogy mit kellene tennetek, hogy segítsetek. Pedig csak annyit kell tennetek, hogy körülnéztek, nem ítélkeztek, elnézőek vagytok más emberekkel, és teret tartotok nekik, és el fogtok jutni arra a helyre, ahol együttérzést és feltétel nélküli szeretetet tudtok érezni irántuk.


Nos, mit értünk a "teret tartani" alatt? Úgy értjük, hogy látod, hogy az illető a legjobbat teszi, amit csak tud, és szerencsésen alakul az útja. Láthatjátok, hogy az illetőnek ébredési élménye van, vagy hogy örömét leli az élet apró dolgaiban. Láthatjátok, hogy egy személy megkap mindent, amire szüksége van, mind fizikailag, mind a nem-fizikai világból, hogy boldogulni tudjon, és hogy magasabb rendű énjévé váljon. Ezt a látomást addig tarthatjátok a számukra, amíg ők maguk is képesek lesznek ezt a látomást tartani és valóban megvalósítani a valóságukban.


Természetesen sok más dolog is van, amit megtehettek embertársaitokért, amikor lehetőségetek nyílik rá, vagy amikor ihletet kaptok arra, hogy valamilyen módon segítsetek nekik. És tudjuk, hogy mivel most kapjátok ezt az üzenetet, készen álltok arra, hogy eljátsszátok ezt a szerepet. Tudjuk, hogy már vártatok erre a kis tanácsra azokkal kapcsolatban, akik még nem ébredtek fel, mert azt is látjuk, hogy milyen nehéz lehet mindannyiótoknak közöttük járni, és nem tudni, hogyan szolgálhatnátok. Néha megpróbáljátok elmondani nekik, amit tudtok, vagy elküldtök nekik egy cikket vagy egy videót vagy valamit, és az nem igazán rezonál velük.


És így, ahogy felismeritek, hogy megvan a saját egyedi útjuk, és azt nekik maguknak kell végigjárniuk, egy kicsit elengedhetitek magatokat, és bízhattok abban, hogy a csapatuk rajta van. És ahogy teret engedtek nekik, ti is jobban fogjátok érezni magatokat abban a pillanatban, és ez jó jele annak, hogy mikor vagytok jó úton.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Komentarze


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page