top of page
Keresés

A földi személyzet és a felébredett kollektíva: Így segítesz

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözlet! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon lenyűgöz bennünket, ahogyan az emberek szembenéznek a nehézségekkel ott a Föld bolygón, és tudjuk, hogy ha körülnézel embertársaidra, te is hasonlóan le lehetsz nyűgözve. Természetesen ismeritek a saját történeteiteket, és tudjátok, hogy milyen megpróbáltatásokkal kellett szembenéznetek, és hogyan győzedelmeskedtetek életetek számos kihívást jelentő helyzetében. De nem mindig tudjátok, hogy mi másnak a története, és előfordulhat, hogy olyan feltételezést tesztek egy emberről, ami csak feltételezés, mert nem tudtok igazán a cipőjében járni, és nem érthetitek, hogy milyen keresztet hordoz az életében.


Ezért fontos, hogy azzal a hozzáállással kezdjetek el viszonyulni más emberekhez, hogy egyszerűen nem fogtok ítélkezni, és megpróbáljátok megadni nekik a lehetőséget, hogy kételkedjetek abban, hogy kik ők, mit csinálnak, mi a hitük, milyen típusú dolgokat mondanak és posztolnak. Nem tudhatjátok, hogy mit hordoznak magukban, és hogy mit raktak rájuk ebben az életben, és ezért sokkal fontosabb, hogy keressétek a bizonyítékokat arra, hogy embertársaitok szembenéznek a kihívásaikkal, és mindent megtesznek azért, hogy legyőzzék a rájuk váró nehézségeket.


Adjatok hitelt mindenkinek a Földön azért, hogy most ott van, mert ez egy nehéz hely az inkarnációhoz, és mindig is az volt. Most különösen nehéz ott lenni a tudatosságban bekövetkező változás miatt, és mindazok miatt, amiket el kell engedni ahhoz, hogy ez megtörténjen. Azt is felismeritek, hogy azáltal, hogy elengeditek azt, amit el kell engednetek magatokban, sokkal több örömötök lesz az út során. Sokkal jobban tudjátok élvezni az utatokat, ha ti végzitek el a szükséges munkát, és ha valaki más nem végzi el a munkát, akkor csak vegyétek észre, hogy végül majd el fogja. És ha képesek vagytok ennyi időt hagyni nekik, akkor helyet találhattok a szívetekben arra is, hogy helyet tartsatok annak a személynek, és ez lehet az a szolgálati munka, amit végeztek.


Ez lehet az a mód, ahogyan hozzájárultok, amikor nem tudjátok, hogyan vagy mivel járuljatok hozzá embertársaitokhoz, hogy segítsétek őket ebben a változási, növekedési és válási folyamatban. Nektek, mint a felébredt kollektívának és a földi személyzetnek nem mindig van világos elképzelésetek arról, hogy mit kellene tennetek, hogy segítsetek. Pedig csak annyit kell tennetek, hogy körülnéztek, nem ítélkeztek, elnézőek vagytok más emberekkel, és teret tartotok nekik, és el fogtok jutni arra a helyre, ahol együttérzést és feltétel nélküli szeretetet tudtok érezni irántuk.


Nos, mit értünk a "teret tartani" alatt? Úgy értjük, hogy látod, hogy az illető a legjobbat teszi, amit csak tud, és szerencsésen alakul az útja. Láthatjátok, hogy az illetőnek ébredési élménye van, vagy hogy örömét leli az élet apró dolgaiban. Láthatjátok, hogy egy személy megkap mindent, amire szüksége van, mind fizikailag, mind a nem-fizikai világból, hogy boldogulni tudjon, és hogy magasabb rendű énjévé váljon. Ezt a látomást addig tarthatjátok a számukra, amíg ők maguk is képesek lesznek ezt a látomást tartani és valóban megvalósítani a valóságukban.


Természetesen sok más dol