top of page
Keresés

A Földi Kollektíva találkozói az asztrálsíkon

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagy örömmel jelentjük be, hogy az emberiség újabb ugrást tett tudatosságotok felemelkedésében. Olyan hatalmas lépéseket tettetek a fejlődésetekben, mert elég sokan megelégeltétek azt, ahogyan az élet már oly régóta zajlik a Földön, és a lakosságnak az a része, amelyik nagy változásra vágyik, összeállt az asztrálsíkon azzal a szándékkal, hogy csodálatos új rendszereket hozzon létre a bolygótok számára.


Nem mindenki értene egyet egymással, akik ebben a Földi Kollektívában gyűlnek össze az asztrálsíkon, ha a negyedik dimenziós testükben, a negyedik dimenziós elméjükkel, az egójukból működtetve gyűlnének össze. De az asztrális síkon mindannyian azért jöttök össze, mert lehet, hogy nem értetek egyet abban, hogy mire van szükség, vagy hogy hogyan kell változtatni, de abban egyetértetek, hogy a Földön változásra van szükség, mert a fennálló rendszeretek a keveseket szolgálja, nem pedig a sokakat.


És észrevettük, hogy még mindig van a lakosságnak egy nagy része, amely azt várja, hogy néhány politikus hozza el az összes változást, miközben ők csak ülnek a kezükön és nem tesznek semmit. Sok ember van, aki azt feltételezi, hogy valaki más fogja megteremteni ezt a valóságot a számára, valaki, aki hatalmi pozícióban van. Ez nem így van.