top of page
Keresés

A Földi Kollektíva találkozói az asztrálsíkon

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagy örömmel jelentjük be, hogy az emberiség újabb ugrást tett tudatosságotok felemelkedésében. Olyan hatalmas lépéseket tettetek a fejlődésetekben, mert elég sokan megelégeltétek azt, ahogyan az élet már oly régóta zajlik a Földön, és a lakosságnak az a része, amelyik nagy változásra vágyik, összeállt az asztrálsíkon azzal a szándékkal, hogy csodálatos új rendszereket hozzon létre a bolygótok számára.


Nem mindenki értene egyet egymással, akik ebben a Földi Kollektívában gyűlnek össze az asztrálsíkon, ha a negyedik dimenziós testükben, a negyedik dimenziós elméjükkel, az egójukból működtetve gyűlnének össze. De az asztrális síkon mindannyian azért jöttök össze, mert lehet, hogy nem értetek egyet abban, hogy mire van szükség, vagy hogy hogyan kell változtatni, de abban egyetértetek, hogy a Földön változásra van szükség, mert a fennálló rendszeretek a keveseket szolgálja, nem pedig a sokakat.


És észrevettük, hogy még mindig van a lakosságnak egy nagy része, amely azt várja, hogy néhány politikus hozza el az összes változást, miközben ők csak ülnek a kezükön és nem tesznek semmit. Sok ember van, aki azt feltételezi, hogy valaki más fogja megteremteni ezt a valóságot a számára, valaki, aki hatalmi pozícióban van. Ez nem így van.


Több kell, mint egy, vagy kettő, vagy három, vagy tíz ember ahhoz, hogy változást idézzen elő a világotokban. Az asztrálsíkon a Földi Kollektívának nevezett csoport összejövetele felismeri, hogy sokan kell összejönni és együtt dolgozni ahhoz, hogy a világotokban olyan változásokat hozzatok, amilyeneket látni akartok. A jövőkép, amit ez a Földi Kollektíva az emberiség számára tartogat, ragyogó. Van az emberi kollektív tudatosságnak egy olyan változata, amelynek ti is részesei vagytok, amely csak a találkozókból profitál, de az új Föld alkotásai, egy olyan Földé, amely még a negyedik dimenzióban is megvalósulhat, gyönyörűek.


És ti mindannyian ezen új Föld felé mozogtok. Azért tartotok oda, mert elég sokatoknak elege van abból, ahogyan a dolgok eddig zajlottak a Földön, és hatalmas változásokat akartok látni. Elég ember ébred rá most arra az igazságra, hogy kik is ők, mint Forrásenergia Lények, mint teremtő lények, és ez nagyon bátorító azok számára, akik drukkolnak nektek, akik látni akarják a sikereteket.


Természetesen minket is meghívtak ezekre az összejövetelekre, és szeretjük a mi nézőpontunkat is belevinni a dolgokba. És azt is szeretjük, hogy ez a bizonyos Földi Kollektíva önmagában gondolkodik. Ezek az egyének, és tudjuk, hogy most sokakhoz beszélünk közületek, elszántak, hatalommal rendelkeznek, és biztosak abban, hogy meg tudják alkotni az új Föld lehető legjobb változatát, egy olyan Földet, amely mindenkiért van, nem csak a szerencsés kevesekért. És mivel szándékotok, hogy csatlakozzatok ehhez a kollektívához, biztosak vagyunk benne, hogy részt fogtok venni a következő találkozón, amely az asztrálsíkon zajlik.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page