top of page
Keresés

A Föld emberei mindenki radarján szerepelnek

∞A 12D Teremtők, egy nem-fizikai kollektív tudatosság, Daniel Scranton közvetítésével.

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Nemfizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

 Élvezzük, hogy tanúi lehetünk a győzelmeiteknek, és mostanában egyre több ilyen győzelemnek vagyunk tanúi ott a Földön. Diadalmaskodtok saját korlátaitok, saját gondolataitok és hiedelmeitek felett. A valóságotok megtapasztalásának mestereivé váltok. Nincs külső ellenség, akit le kellene győzni, és ezt egyre többen ismeritek fel. Látjátok, hogy néha milyen módon szabotáljátok magatokat, és elengeditek ezeket a cselekedeteket, szavakat és gondolatokat.

 

Nagyon is képesek vagytok arra, hogy megteremtsétek a földi paradicsomot, és sokkal hamarabb képesek vagytok rá, mint gondolnátok. Néhányan ott a Földön azt mondják nektek, hogy már túl késő az emberiség számára, és hogy nincs visszaút az önpusztítás ezen időszakából. De természetesen ők nagyon szűk szemüvegen keresztül nézik a helyzeteteket ott a Földön. Nem lehet csak tudományosan és gyakorlatiasan nézni a világotokat. A tudatosságot is bele kell foglalnotok, és ti ott vagytok, hogy emeljétek a tudatosság szintjét a Földön, hogy együtt teremtsétek meg a paradicsomot a Földön, ami nagyon hasonlítani fog az ötödik dimenziós Földre, ahová diplomáztok.

 

Most, amikor az ötödik dimenziós Földről beszélünk, ugyanarról az alapbolygóról beszélünk, amelyen ti is vagytok, de egy magasabb rezgésszinten. Nem egy ötödik dimenziós Földről beszélünk, ahová majd elvisz titeket néhány földönkívüli hajó, ami jön és elvisz titeket. A Földetek veletek együtt diplomázik. Ötödik dimenziós énjévé válik, és meg fogjátok tapasztalni, hogy ahogy megváltoztatjátok a valóságról alkotott felfogásotokat, szó szerint megváltoztatjátok a valóságot. Folyamatosan új valóságokba léptek, és most nincsenek korlátozások, amiket rátok helyeznének. Csak azok a korlátok vannak, amelyeket ti magatoknak állítotok.

 

Nem kell tehát aggódnotok amiatt, hogy mások mit tesznek, gondolnak vagy hisznek, hanem ahogy a sajátotokra összpontosítotok, a saját hajótok kapitányává váltok. És az 5D Föld, más néven az új Föld célállomása még csak nem is a végső célállomás. Folytatni fogjátok ezt az utat a társ-teremtés útján. Most sokan közületek egyre inkább tudatában vagytok a manifesztációs hatalmatoknak, és talán azt gondoljátok, hogy elhoztok magatokhoz valamit, ami egykor messze tőletek létezett, de minden manifesztáció a semmiből való megnyilvánulás, mert minden egyes pillanatban magatoknak teremtitek, és ezt tudatosan vagy öntudatlanul teszitek. Ez az embertől függ.

 

Mi azokhoz beszélünk közületek, akik ezt tudatosabban teszik, és akik érdekeltek abban, hogy ezt mindig tudatosan tegyék. Tudjuk, hogy kik vagytok, és az asztrálsíkon is kapcsolatba lépünk veletek. Látjuk, hogy nagyon sokan felismeritek, hogy minden egyes emberben kiaknázatlan potenciál rejlik, és tudjuk, hogy segíteni akartok abban, hogy ezt kihozzátok embertársaitokból, és ennek egyetlen módja, hogy ezt megtegyétek, ha először magatokért teszitek. És ezért nem mehettek csak úgy körbe-körbe prédikálni másoknak, és nem adhattok nekik könyveket, és nem mondhatjátok meg, milyen videókat nézzenek. Nektek kell az úttörőknek és az úttörőknek lennetek, akik ezt saját magatok teszitek, és ti vagytok azok.

 

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy az általatok elért fejlődés mindenki radarján megjelenik, és mindannyian nagyon izgatottak vagyunk az irány miatt, amerre az emberiséget viszitek. Mindig részei lesztek az emberiség kollektív tudatosságának, és mindig hozzá fogtok járulni ehhez a kollektív tudatossághoz, függetlenül attól, hogy mit tesztek, mit gondoltok vagy mit mondtok. Azok közületek, akik tudatosabban választják meg, hogy mit tesznek bele ebbe a kollektív tudatosságba, azok az igazi vezetők, még akkor is, ha nincs hatalmi vagy tekintélyi pozíciójuk. És a tudatossági változást nagyon is a ti tudatosságotok emeli. Szeretnénk megköszönni ezt nektek, és felajánljuk magunkat társ-teremtőitekként.

 

Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page