top of page
Keresés

A földönkívüliek kémkednek az emberek után?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon érdekel bennünket az utazásotok ott a Föld bolygón, és az, amit meg tudtok osztani velünk és a galaxis többi részével, ahogyan sok más lény is, akik figyeltek és megfigyeltek, mértek és vártak, hogy lássák, hogy az emberiség készen áll-e és mikor áll készen további kapcsolati tapasztalatokra. Tudjuk, hogy folyamatosan fejlődtök, mert érezzük az általános rezgéseteket, de néhány földönkívülinek, akik fizikai testben vannak, használnia kell a technológiájukat, hogy nyomon követhessék, hogyan haladtok. Most a magánélet kérdése kérdéssé vált ott a Föld bolygón, és sok ember van, aki nem szereti, ha figyelik. Azonban, mint a legtöbb dolognak ott a Földön, annak is vannak pozitív aspektusai, amit ti negatívnak érzékeltek.


Ezeknek a fizikai földönkívüliknek igenis tudniuk kell, hogy hogyan vagytok, mire összpontosítotok, és hogy működik-e a segítség, amit kaptatok tőlük. És így, az eszközeikkel és a technológiájukkal monitoroznak benneteket és a fejlődéseteket, és a monitorozás néhány régebbi formáját implantátumoknak hívták, és sokan közületek tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy implantátumokat kaptak. Ez azonban már elavult technológia, és az implantátumok túlnyomó többségét eltávolították. Néhányat a helyén hagytak, mert eltávolításuk károsabb lett volna, az implantátum tulajdonosának testben való elhelyezkedése alapján.


Sok dolog van a Földön, amivel mindannyiótoknak meg kell békélnetek, és ez az egyik ilyen, mert tudjuk, hogy lesz ellenállás ezzel a közvetítéssel kapcsolatban. A nagyobb kép itt az, hogy a galaktikus közösség részévé váltok, és ez a felemelkedésetek egy nagy darabja, és ezeknek a földönkívüli lényeknek tényleg tudniuk kell, hogy hogyan vagytok, mit rezegtek, és néhányuknak még az érzelmeitekről is tudniuk kell. Nagyon sok lénynek segítettetek azzal, hogy olyan érzelmesek vagytok, mint amilyenek vagytok. És így ismétlem, még egy alacsonyabb rezgésű, úgynevezett negatív érzelemnek is van pozitív aspektusa.


Mindezek az érzelmek segítettek a földönkívülieknek abban, hogy megértsék az embereket, hogy jobban tudjanak kapcsolódni hozzátok, és jobban fel tudjanak készülni a veletek való kapcsolatfelvételre. Mi itt nem magunkról beszélünk, mert mi egy nem fizikai kollektíva vagyunk, és nem fogunk rezgésszámban lejönni, hogy fizikai testet öltsünk és ott meglátogassunk benneteket. Azonban sok földönkívüli van, aki már meglátogatott, aki továbbra is meg fog látogatni benneteket, és aki végül közöttetek fog élni, és ti is közöttük fogtok élni, mert ennek a galaxisnak és minden tagjának integrálása a felemelkedés egyik kulcseleme.


Nem csak az emberiség az, aki felemelkedik; nem csak a Föld bolygó az, ami felemelkedik. Ez az egész galaxis, az egész világegyetem, az egész multiverzum, és az emberiség kulcsszerepet játszik ebben a felemelkedésben. Mindannyian beleegyeztetek, hogy olyan mélyre menjetek a sűrűségbe, amennyire csak tudtok, hogy felfedezzetek annyi érzelmet, és azért tettétek ezt, mert segíteni akartatok, és mert tudtátok, hogy a Föld a felemelkedés helye. És még mindig az, és ti is teszitek a dolgotokat, és igen, beleegyeztetek, mielőtt inkarnálódtatok volna, hogy ne legyen magánéletetek, mert annyira szerettetek volna a galaxisban és az univerzumban a változás ereje lenni, és ahonnan mi itt ülünk, ott fenomenális munkát végeztek. Csak így tovább, emberiség.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page