top of page
Keresés

A földönkívüliek figyelnek: Használd a szuperképességeidet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Felfedeztük a kapcsolatokat, amelyeket akkor éreztek egymással, amikor közös élményben van részetek. Amikor tudjátok, hogy van valami közös bennetek valaki mással, ami fontos számotokra, akkor nagyobb valószínűséggel nyitjátok meg a szíveteket az egyén vagy egyének előtt, akivel ez a fontos közös dolog közös bennetek. Most azonnal meg kell találnotok ezeket a közös pontokat, még akkor is, ha tudatában vagytok a különbségeknek, amelyek köztetek és bárki között ott kint a világban vannak.


Most nincs itt az ideje, hogy vonalakat húzzatok a homokba. Nem most van itt az ideje a további elkülönülésnek. Most van itt az ideje, hogy egy emberi kollektívaként egyesüljetek. Még akkor is, ha különböző perspektíváitok vannak, és még akkor is, ha ezek a különböző perspektívák elég oknak tűnnek ahhoz, hogy a "mi és ők" mentalitásba menjetek, valójában nem kell odáig elmennetek. Fajként az egyik meghatározó tulajdonságotok az, hogy hajlandóak vagytok elengedni, megbocsátani és túllátni ezeken a különbségeken.


Azért tűntök ki a galaxisban élő földönkívüliek számára, mert sok ember képes volt túllátni a különbségeken, megtalálni a közös vonásokat, és összefogni. Most is lehetőségetek van erre, és eközben lehetőségetek van megbocsátani. A megbocsátás erősség. Ez egy szupererő. Ettől nem leszel puhány vagy lábtörl