top of page
Keresés

A csillagmagok és a felébredettek számára

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Rendkívül elégedettek vagyunk azzal, ahogyan mindannyian megnyíltatok az új eszmék, új filozófiák, új információk és a világotokban való létezés új módjai felé. Amikor képesek vagytok alkalmazkodni bármihez, ami körülöttetek történik, és megtaláljátok a belső békét magatokban, akkor tudjátok, hogy a spirituális mesteri szintre jutottatok, amit a legtöbb ember a Földön nem is keres. A legtöbb ember az áramlással való együttlét koncepciójának az ellenkezőjét csinálja. A legtöbb ember ellenáll, panaszkodik, beássa magát, és egyáltalán nem képes meglátni a növekedési élményt, ami közvetlenül az orra előtt van.


Amikor tehát azt mondjuk, hogy rendkívül elégedettek vagyunk azzal, ahogyan alkalmazkodtok és megnyíltok, akkor hozzátok, a felébredtekhez beszélünk, és azt vesszük észre, hogy az áramlással való együtthaladás képességetek hogyan hat azokra, akik harcolni és ujjal mutogatni akarnak. Ti vagytok azok, akik képesek felismerni, amikor lehetőség nyílik a spirituális fejlődésre, amikor lehetőség nyílik a Forrással való összehangolódásra, és megragadjátok ezeket a lehetőségeket, nem csak azért, mert jó kis new agerek akartok lenni. Hanem azért, mert az érzést követitek, és az érzés, amiben lenni akartok, az az, ami felszabadít benneteket. Ez az, ami megkülönböztet benneteket, és ami valószínűbbé teszi, hogy bármilyen körülmények között gyarapodjatok.


De mivel felébredettek vagytok, arra törekedtek, hogy mindenki tudatosságát felemeljétek. Stabilizáló erőként igyekeztek fellépni azok életében, akiket a félelem, a harag és a szorongás gyötör, és meg is van a kívánt hatásotok. Egyre több ember fárad el az öklük szorításában, és csatlakoznak hozzátok a fényben. Elkezdenek jobban befelé nézni, a hozzátok hasonlók miatt, akik példát mutatnak. Megmutatjátok másoknak, hogy mi lehetséges, akár világjárvány van, akár nincs, és olyan csodálatos munkát végeztek, hogy olyan vezetők és útjelzők vagytok, amilyenek mindig is mondtuk nektek, hogy vagytok.


És ez még csak a kezdet. Amit most éltek meg, az gyakorlat az egyre nagyobb és nagyobb eseményekhez, amelyek közül sokakat már nagyon vártatok ott a Földön. Azok közületek, akik részei annak, amit mi a felébredt kollektívának nevezünk, továbbra is vezető szerepet fognak játszani a gondolkodásban, a hitben, a rezgésben és ami a legfontosabb, a szívközpontúságban. Ti vagytok azok, akik először együttérzéssel néznek, és csak utána kérdezik meg, hogyan tudnának segíteni. És azok számára, akik azon tűnődtek, hogy miért vagytok ott, ez a válasz.


Azok számára, akik türelmetlenül várták azt a pillanatot, amikor hazamehetnek abba a csillagrendszerbe, ahonnan jöttek, most már tudjátok. Most már tudjátok, hogy miért vagytok ott, és hogy szükség van rátok. És mindannyian, akik csillagmagok vagytok, azt is tudjátok, hogy ez csak a kezdete annak a sok-sok változásnak, ami az emberiség számára még eljön, változásoknak, amelyek lehetővé teszik számotokra, hogy nyíltan a galaktikus közösség részévé váljatok. És hogy ezt tudatosan és szándékosan tehessétek, vezetve az emberiséget, erről szól minden számotokra: a felébredett csillagmagok számára ott a Földön.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page