top of page
Keresés

A béke felé vezető út

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon örülünk, hogy most mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk, mert érezzük, hogy tudatosságotok kollektívaként mennyire változik, és észrevesszük, hogy ezek az elmozdulások milyen hatással vannak rátok, mint egyénekre is. Látjuk a lehetőségeket, amelyek megnyílnak előttetek, és tudjuk, hogy az összes lehetőség, amit az elmúlt hetekben teremtettetek, magában foglalja a békét a Földön. Ez egy nagyon izgalmas időszak az emberiség számára, mert felismertétek a lövedékekkel, bombákkal és egymás fizikai bántalmazásának más módjaival járó konfliktusok hiábavalóságát.


Amikor békét és harmóniát kértek az univerzumtól, az automatikusan létrejön, és akkor azok a valóságok, amelyeket ti teremtettetek, elkezdenek benneteket hívni maguk felé. Ez azt jelenti, hogy érezni fogjátok a hívást, hogy hagyjátok abba a harcot a szeretteitekkel, és érezni fogjátok a hívást, hogy engedjétek el azokat a gondolatokat, amelyek a feszültség és a szorongás, vagy akár a félelem állapotába hoznak benneteket. Hívást fogtok érezni arra is, hogy meditáljatok, menjetek ki a természetbe, és tapasztaljátok meg a belső és külső béke minden olyan formáját, amelyet elősegíthettek az életetekben. Amikor válaszoltok a hívásra, nemcsak eléritek ezt a létállapotot, és azt üzenitek az univerzumnak, hogy békét akartok, hanem közelebb hozzátok magatokhoz azokat a valóságokat is, amelyeket közösen hoztatok létre. Jobban összhangba kerültök azzal, amit kimondtok és gondoljátok, hogy akartok.


Jobban összhangba kerültök azzal, amit kértetek az univerzumtól, és ahogy mondtuk, az univerzum teljesíti azt. Mert ti teremtők vagytok, de nem mindig megnyilvánulók. A megnyilvánulás része az, ahol tudatosabbnak kell lennetek azzal kapcsolatban, hogy mit tesztek. Össze kell hangolódnotok, meg kell engednetek, el kell fogadnotok, és folyamatosan arra kell összpontosítanotok, amit az univerzumnak mondtatok, hogy szeretnétek. És ahogy ezt teszitek, harmóniában vibráltok azzal, amit akartok, és mivel nincs elválasztás köztetek és bármi között ebben az univerzumban, nagyon könnyen megtapasztalhatjátok, amit akartok.


Mindig van egy ösvény, és ebben az esetben sok ösvény van, ahogyan a földi békét fontolgatjátok, és azt, hogy kollektívaként hogyan fogtok oda eljutni. A sok ösvény előttetek van, és mi érezzük, hogy milyen hatással vannak rátok, ahogy jobban figyeltek erre az útmutatásra, erre a hívásra. Ahogy a békével összehangolódtok, úgy kapjátok meg a békét. És a béke minden, amire szükségetek van ahhoz, hogy megengedjétek magatoknak a rezgésetek természetes emelkedését, ami azért történik, mert léteztek, mert Forrásenergia Lények vagytok, és mert a felemelkedés útján vagytok.


Nincs hová mennetek, csak felfelé, egyre magasabb és magasabb frekvenciákba, és béke van minden olyan tartományban, minden olyan valóságban, amely magasabb rezgésszintű. Engedjétek meg magatoknak, hogy odamenjetek, és érezzétek meg, milyen érzés, mert ez minden bizonnyal az otthonotok, és otthon fogjátok érezni magatokat és mindazokat, akik csatlakoznak hozzátok a béke felé vezető úton.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page