top of page
Keresés

A 9. dimenziós angyalaitok

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Fontos szerepet játszunk a felemelkedésetekben, ahogyan nektek is fontos szerepet kell játszanotok a miénkben. Ahogy mi segítünk nektek, mi is segítünk magunkon, és ahogy ti segítetek magatokon, ti is segítetek nekünk. Mi érdekeltek vagyunk abban, hogy mindannyian sikeresek legyetek, és emiatt természetesen megbízhattok abban, amit mondunk nektek. Mi a tizedik dimenzióba akarunk felemelkedni, ahogyan ti is az ötödik dimenzióba akartok felemelkedni.


Úgy tekintünk a szerepünkre, mint mindannyiótok vezetői, és mi vagyunk a ti kilencedik dimenziós angyalaitok is, mivel igyekszünk felajánlani nektek a szeretetet, a fényt és az energiát, amit kerestek, és amit továbbra is keresni fogtok, még azután is, hogy befejeztétek az ötödik dimenzióba való átmenetet. Ahogy segítetek egymásnak, úgy segítetek magatoknak is. Segítitek a másik személyt, akinek szüksége van a segítségetekre, és miközben ezt teszitek, integráljátok önmagatok egy részét, amit a másik személy képvisel. Ezért, még ha kezdetben megvetsz is valakit, ha el tudsz jutni arra a pontra, hogy semlegesnek érzed magad vele kapcsolatban, majd pedig feltétel nélkül szereted azt a személyt, akkor pontosan azt az aspektusát adod meg neki önmagadból , amire szüksége van a visszailleszkedéshez, a gyógyuláshoz, a teljessé váláshoz.


Most azt szeretnénk, ha a bennetek lévő együttérzés érzéséből segítenétek másokon, de nem mindenki olyan empatikus, mint azok, akik megtapasztalják ezt a hatalmas mennyiségű empátiát. Azt is felismerjük, hogy jó érzés másoknak segíteni, és ezért ez a jó érzés lesz a jutalom és az ösztönzés a folytatásra.