top of page
Keresés

A 22-2-22 energiák fogadása és a velük való munka

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk, hogy látjuk, milyen sok ember izgatott a 2022. február 22-i energiák miatt, és szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy valóban arra használhatjátok őket, ami a leginkább érdekel benneteket. Beszéltünk nektek ezekről az energiákról és arról, hogy mit tehetnek értetek, de azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy ti határozzátok meg a szándékaitokat, hogyan dolgozzatok ezekkel az energiákkal, és mit szeretnétek, mit tegyenek értetek és embertársaitokért. Adunk nektek néhány instrukciót arra vonatkozóan, hogyan fogadhatjátok őket jobban most rögtön.


Amikor leültök, hogy fogadjátok ezeket a gyönyörű energiákat, tegyétek ezt csukott szemmel, és a tenyeretekkel felfelé. Tegyétek magatokat olyan nyugodtá és kényelmessé, amennyire csak tudjátok, és képzeljétek el, hogy aranyfehér fény száll le rátok az égből. Érezzétek, ahogy az energiák a fejetek koronáján keresztül érkeznek be, és egyenesen a tenyeretekbe hullanak. Érezzétek ezeket a csodálatos energiákat körülöttetek, és amikor érzitek, hogy átjárják a testeteket, érezzétek, hogy az energiák egészen a talpatok mélyéig hatolnak.


Amint úgy érzitek, hogy megnyíltatok és befogadtátok 2022. február 22. energiáit, ismerjétek fel, hogy ezután a kedvenc ügyetek felé irányíthatjátok őket, a földi életnek arra az aspektusára, amely a ti szemszögetekből a leginkább változásra szorul. Küldjétek az energiákat a szívközpontotokból arra, amit szeretnétek, hogy ma megváltozzon a világotokban, és tudjátok, hogy sok más fénymunkás is ezt teszi szerte a vi