top of page
Keresés

A 22-2-22 energiák fogadása és a velük való munka

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk, hogy látjuk, milyen sok ember izgatott a 2022. február 22-i energiák miatt, és szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy valóban arra használhatjátok őket, ami a leginkább érdekel benneteket. Beszéltünk nektek ezekről az energiákról és arról, hogy mit tehetnek értetek, de azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy ti határozzátok meg a szándékaitokat, hogyan dolgozzatok ezekkel az energiákkal, és mit szeretnétek, mit tegyenek értetek és embertársaitokért. Adunk nektek néhány instrukciót arra vonatkozóan, hogyan fogadhatjátok őket jobban most rögtön.


Amikor leültök, hogy fogadjátok ezeket a gyönyörű energiákat, tegyétek ezt csukott szemmel, és a tenyeretekkel felfelé. Tegyétek magatokat olyan nyugodtá és kényelmessé, amennyire csak tudjátok, és képzeljétek el, hogy aranyfehér fény száll le rátok az égből. Érezzétek, ahogy az energiák a fejetek koronáján keresztül érkeznek be, és egyenesen a tenyeretekbe hullanak. Érezzétek ezeket a csodálatos energiákat körülöttetek, és amikor érzitek, hogy átjárják a testeteket, érezzétek, hogy az energiák egészen a talpatok mélyéig hatolnak.


Amint úgy érzitek, hogy megnyíltatok és befogadtátok 2022. február 22. energiáit, ismerjétek fel, hogy ezután a kedvenc ügyetek felé irányíthatjátok őket, a földi életnek arra az aspektusára, amely a ti szemszögetekből a leginkább változásra szorul. Küldjétek az energiákat a szívközpontotokból arra, amit szeretnétek, hogy ma megváltozzon a világotokban, és tudjátok, hogy sok más fénymunkás is ezt teszi szerte a világon. Mindig csapatként dolgoztok, és azok, akik ott vannak, hogy változást hozzanak, tudják, hogy kik vagytok, és tudják, hogy mikor van egy nagyon erőteljes nap arra, hogy ezeket a változásokat elérjétek.


Most pedig ezeket az energiákat a személyes életetekben történő változásokra is felhasználhatjátok, és így, miután letöltöttétek őket, összpontosíthattok azokra a változásokra, amelyeket szeretnétek látni, bármiben, amiről úgy érzitek, hogy az életetekben van, amire ráférne egy kis energetikai lökés. Arra összpontosíthattok, hogy hozzáadjátok az életetekhez azt, amit hozzá szeretnétek adni, és kivonjátok az életetekből azt, amit szeretnétek kivonni. Bízhattok abban, hogy ezek az energiák örömmel dolgoznak veletek a valóságotok megteremtésében.


És mint felébredt lelkek, tudjátok, hogy bármikor együtt dolgozhattok a rátok irányuló energiákkal, hogy megteremtsétek a valóságotokat, de azt is tudjátok, hogy vannak olyan időszakok, amikor célszerűbb az energiákat egy bizonyos helyre összpontosítani, érezni és irányítani az életetekben és a világban. Ez az egyik ilyen alkalom, de az időzítés nem korlátozódik február 22-re. Ezek az energiák a napéjegyenlőségig lesznek veletek, és a napéjegyenlőségig dolgozhattok velük. A napéjegyenlőségi energiák valamikor márciusban kezdenek el érkezni, és akkor ezek az energiák is támogatni fognak benneteket. Ha február 22-én nem végzitek el az itt felvázolt folyamatot, ne aggódjatok. Ne érezzétek úgy, hogy lemaradtatok. Az energiák nem mennek sehová, és még azt követően is jönni fognak, hogy éjfélt üt az órátok.


Csodálatos társ-teremtők vagytok, és minden energiával dolgoztok, ami rátok nehezedik, és a mai nap nagyon jó nap arra, hogy ezt érezzétek és elismerjétek, de ez minden nap így van. Ezért azt javasoljuk, hogy továbbra is használjátok azt a folyamatot, amit mi adtunk nektek, hogy befogadjatok és teremtsetek, és boldogan éljetek, amíg meg nem haltok ott a Földön. Arra vagytok hivatottak, hogy teremtsetek, és arra, hogy fogadjatok, és amikor mindkettőt csináljátok, akkor vagytok igazán az áramlásban, és ez egy csodálatos módja annak, hogy a Földön éljétek az életeteket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page