top of page
Keresés

A 2024. februári energiák

∞A 7-es Plejádi Nagytanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk a Hetek Plejádi Nagytanácsa, és örömmel ajánljuk nektek bölcsességünk szavait.Nagyon elkötelezettek vagyunk az emberiséggel, és már a kezdetektől fogva azok voltunk. Pontosan tudjuk, hogy vibrációsan hol vagytok minden egyes pillanatban, az emberi fajjal való kapcsolatunk miatt, és mert kilencedik dimenziósak vagyunk. Ez azt jelenti, hogy nem fizikaiak vagyunk, és bármilyen tudatosságra rá tudunk hangolódni, amire csak szeretnénk. Mi is fizikaiak voltunk egy időben, és részt vettünk a bolygótok elvetésében a fizikai lényekkel, akik most rajta élnek.


Nem járultunk hozzá mindahhoz, ami körülöttetek van a Föld bolygón, de kivettük a részünket. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy február hónapban sokkal több galaktikus energiára számíthattok. Azért jönnek, hogy felkészítsenek benneteket a további földönkívüli kapcsolatra, és azért jönnek, hogy emlékeztessenek benneteket arra, hogy a csillagokból jöttetek. Mindannyian a csillagrendszerünkben gyökereztek, így vagy úgy. És így, ahogy felnéztek az éjszakai égboltra, és ha látjátok a csillagrendszerünket az éjszakai égboltotokon, férjetek hozzá még többhöz abból, ami plejádi bennetek, azáltal, hogy megnyitjátok magatokat az általunk szállított energiáknak.


Nem mi vagyunk az egyetlen lények ebben a gyönyörű galaxisunkban, akik közvetítéseket kínálnak az emberiségnek egész február hónapban. Aktiválásokat és fejlesztéseket fogtok kapni, amelyek szintén több földönkívüli DNS-etek összehangolását és szolgálatba állítását fogják eredményezni. Arra vagytok hivatottak, hogy teljes lényként ismerjétek meg magatokat. Arra vagytok hivatottak, hogy többdimenziós lényekként ismerjétek meg magatokat. Arra vagytok hivatottak, hogy kollektívaként ismerjétek meg magatokat.


Ti vagytok a lelketek, és így ezek a többi életetek, amelyeket a ti perspektívátokból nézve már megéltetek, szintén a ti életetek, és egy másik módon nem a ti életetek. Azért vagytok ott, hogy megéljétek azt az életet, és hogy hasznot húzzatok mindabból az élet megéléséből, amit a többi aspektusotok tesz. Tehát nem csak azért vagytok ott, hogy törlesszétek e többi aspektusotok karmikus adósságát. Azért is vagytok ott, hogy hasznot húzzatok abból a jó karmából és abból a csodálatos ajándékból és képességből, amit ezek a többi aspektusotok elért.


Ezért a február hónap valóban arról szól, hogy egyre több és több darabotokat rakjátok újra össze, hogy megismerjétek magatokat teljes énetekként, és elkezdhessetek inkább ekként működni. Ez természetesen közelebb hozza tudatosságotokat az otthonotokhoz, közelebb ahhoz, hogy kik és mik vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények, és ezért fontos mindannyiótok számára a földönkívüli kapcsolat. Ez egy emlékeztető arra, hogy mennyivel többek vagytok, mint az emberi fizikai énetek, akik életeket éltek ott a Földön.


Azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy néhányan közületek, akik ezt az adást kapjátok, számíthattok a hónap végére több olyan kapcsolatfelvételi élményre, amire vágytok, és sokan, ha nem a legtöbben közületek, számíthattok a földönkívüli kapcsolatfelvételi élményekre 2024 végére. Mindannyian nekivágunk ennek az összejövetelnek, ami az egész galaxisunkban történik, és mindannyian megtesszük a magunk részét, hogy hozzájáruljunk ehhez, és biztosítsuk, hogy ez a lehető legkönnyebben és legörömtelibb módon történjen meg.


Mi vagyunk a Hetek Plejádi Nagytanácsa, és mindannyiótokat nagyon szeretünk. És ez minden.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page