top of page
Keresés

A 2022. szeptemberi energiák és földönkívüli kapcsolatfelvétel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon jól érezzük magunkat azokkal az átalakulásokkal kapcsolatban, amelyeknek tanúi voltunk augusztus hónap folyamán. Tudjuk, hogy néhányan közületek felteszik majd maguknak a kérdést: "Én tettem meg? Átalakultam-e?" Kérlek, ismerjétek fel, hogy mindig megteszitek; mindig átalakultok. Mindig önmagatok magasabb verziójává váltok. Mindig közelebb kerültök a Forráshoz.


Ez a folyton zajló folyamat nem mindig mutatja meg nektek az azonnali eredményeket, amire mindannyian vágytok. Tudjuk, hogy vannak bizonyos elvárásaitok magatokkal szemben azzal kapcsolatban, hogy mikor lesztek képesek ezt megtenni vagy ahhoz hozzáférni. Legyetek türelmesek magatokkal és legyetek türelmesek a folyamattal kapcsolatban. Az emberi életnek nagyon hosszú időbe telt a Föld bolygón, hogy eljussatok oda, ahol most vagytok. Ezért kérlek, emlékezzetek erre, amikor elkezditek érezni, hogy türelmetlenség kúszik belétek.


Most előre tekintve a szeptemberi hónapra, mindannyian úgy tekinthettek erre az elkövetkező hónapra, mint ami sok lehetőséget fog adni nektek arra, hogy még több galaktikus énetekhez férjetek hozzá. A szeptember egy olyan időszak lesz, amikor többet fogtok felismerni a földönkívüli örökségetekből. Elkezditek majd inkább földönkívülinek érezni magatokat. Megmutatjátok majd magatoknak, hogy vannak bizonyos tulajdonságaitok, amelyeket különböző földönkívüli csoportokhoz társítotok.


Egyszer és mindenkorra rá fogtok jönni, hogy minden, ami odakint van, bennetek is ott van. Alvás közben továbbra is kapcsolatba fogtok lépni a földönkívüliekkel, de a kapcsolat más lesz, és sokkal emlékezetesebb lesz. Elkezdtek hozzáférni több emléketekhez a földönkívüli életetekből, és elkezdtek hozzáférni több olyan ajándékhoz és képességhez, amelyeket más csillagrendszerekben élesítettetek.


Természetesen egyre közelebb és közelebb kerültök majd a fizikai testetekben ébrenléti állapotban lévő több személyes kapcsolathoz is. A szeptember szintén egy hatalmas hónap lesz az emberiség egésze számára, és továbbra is közelebb fogtok kerülni a földönkívüliekkel való teljes nyílt kapcsolatfelvétel idejéhez, annak köszönhetően, amit mindannyian tesztek. Azok közületek, akik ébren vannak, megkapták tőlünk a Felébredt Kollektíva címkét, és csak biztosítani szeretnénk benneteket arról, hogy ez egy megfelelő cím. Ez azt jelenti, hogy mindig ti lesztek azok, akik a falka előtt járnak, hogy utat mutassanak, hogy lehetővé tegyék mások számára is az ébredést és a saját földönkívüli kapcsolati élményeiket.