top of page
Keresés

A 2022. szeptemberi energiák és földönkívüli kapcsolatfelvétel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon jól érezzük magunkat azokkal az átalakulásokkal kapcsolatban, amelyeknek tanúi voltunk augusztus hónap folyamán. Tudjuk, hogy néhányan közületek felteszik majd maguknak a kérdést: "Én tettem meg? Átalakultam-e?" Kérlek, ismerjétek fel, hogy mindig megteszitek; mindig átalakultok. Mindig önmagatok magasabb verziójává váltok. Mindig közelebb kerültök a Forráshoz.


Ez a folyton zajló folyamat nem mindig mutatja meg nektek az azonnali eredményeket, amire mindannyian vágytok. Tudjuk, hogy vannak bizonyos elvárásaitok magatokkal szemben azzal kapcsolatban, hogy mikor lesztek képesek ezt megtenni vagy ahhoz hozzáférni. Legyetek türelmesek magatokkal és legyetek türelmesek a folyamattal kapcsolatban. Az emberi életnek nagyon hosszú időbe telt a Föld bolygón, hogy eljussatok oda, ahol most vagytok. Ezért kérlek, emlékezzetek erre, amikor elkezditek érezni, hogy türelmetlenség kúszik belétek.


Most előre tekintve a szeptemberi hónapra, mindannyian úgy tekinthettek erre az elkövetkező hónapra, mint ami sok lehetőséget fog adni nektek arra, hogy még több galaktikus énetekhez férjetek hozzá. A szeptember egy olyan időszak lesz, amikor többet fogtok felismerni a földönkívüli örökségetekből. Elkezditek majd inkább földönkívülinek érezni magatokat. Megmutatjátok majd magatoknak, hogy vannak bizonyos tulajdonságaitok, amelyeket különböző földönkívüli csoportokhoz társítotok.


Egyszer és mindenkorra rá fogtok jönni, hogy minden, ami odakint van, bennetek is ott van. Alvás közben továbbra is kapcsolatba fogtok lépni a földönkívüliekkel, de a kapcsolat más lesz, és sokkal emlékezetesebb lesz. Elkezdtek hozzáférni több emléketekhez a földönkívüli életetekből, és elkezdtek hozzáférni több olyan ajándékhoz és képességhez, amelyeket más csillagrendszerekben élesítettetek.


Természetesen egyre közelebb és közelebb kerültök majd a fizikai testetekben ébrenléti állapotban lévő több személyes kapcsolathoz is. A szeptember szintén egy hatalmas hónap lesz az emberiség egésze számára, és továbbra is közelebb fogtok kerülni a földönkívüliekkel való teljes nyílt kapcsolatfelvétel idejéhez, annak köszönhetően, amit mindannyian tesztek. Azok közületek, akik ébren vannak, megkapták tőlünk a Felébredt Kollektíva címkét, és csak biztosítani szeretnénk benneteket arról, hogy ez egy megfelelő cím. Ez azt jelenti, hogy mindig ti lesztek azok, akik a falka előtt járnak, hogy utat mutassanak, hogy lehetővé tegyék mások számára is az ébredést és a saját földönkívüli kapcsolati élményeiket.


Ezért ez egy újabb időszak, ami miatt izgatottnak kell lennetek, és ez mindig a megfelelő idő lesz arra, hogy élvezzétek a kis lépéseket előre, mivel ez egy hosszú utazás, amin vagytok, és ezt az utat ki kell élvezni. Arra való, hogy értékeljétek, bármi is legyen az adott pillanatban, és ahogy ezt teszitek, észre fogjátok venni, hogy időtlenné váltok. Átléphetitek az időnek ezt a dimenzióját, és ötödik dimenzióssá válhattok most azonnal, és mi mindig is erre fogunk benneteket buzdítani. A földönkívüli életetek tudatosítása csak egy része a felemelkedés hatalmas utazásának.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page