top of page
Keresés

A 2022. márciusi energiák és te

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon boldogok vagyunk, hogy elhozhatjuk nektek ezt az adást a közelgő márciusi energiákról, amelyeket ott fogtok megtapasztalni a Föld bolygón. Három hét múlva lesz a napéjegyenlőség, és ezeknek az energiáknak meglesz a maguk célja és rezgése, de a március hónap összességében arról fog szólni, hogy mindannyiótokat energetikailag támogassunk azzal, amire szükségetek van ahhoz, hogy teljesebben megéljétek az életcélotokat. Ezért számíthattok arra, hogy a fizikai térben nagyobb támogatást fogtok érezni abban, hogy arra törekedjetek, amiről tudjátok, hogy ebben az életben a hívásotok.


Azok pedig, akik még nem fedezték fel, hogy mi a hívásuk, nagyobb támogatást és lökést fognak érezni egy bizonyos irányba. Ez azt jelenti, hogy el fogjátok engedni azokat a gondolatokat, hiedelmeket és blokkokat, amelyek megakadályoznak benneteket abban, hogy arrafelé haladjatok, ami végső soron a leginkább kielégítő és beteljesítő lesz számotokra, miközben egyúttal másoknak is szolgálatot tesztek. Ennek az óriási kirakós játéknak a részei vagytok, ami az univerzum, és az univerzumban való elhelyezkedésetek megtalálása sokatok számára, akik spirituálisan ébren vagytok, küzdelmet jelent. Mi észrevettük ezt, és mindazok a többiek is, akik energetikailag támogatnak benneteket. Ezért született egy döntés az összes lény között, akik a magasabb dimenziós síkokról szolgálnak titeket, hogy segítsenek nektek ebben az életcélotokra vonatkozó legfontosabb kérdésben.


Természetesen fizikai lényekkel is kommunikálunk, mint a Nap, a Föld, a fotonöv, és sok más lénnyel szerte a galaxisban, akik fizikai formában vannak, és akik szintén támogathatnak benneteket azzal, hogy megtartják ezt a teret, elküldik ezeket az energiákat, és megadják nektek azt, amire fizikai szinten szükségetek van ahhoz, hogy inspirálva érezzétek magatokat, hogy előre haladjatok abba az irányba, amelyről tudjátok, hogy mindannyiunk legnagyobb és legmagasabb rendű javát szolgálja. És természetesen ti is benne vagytok a "mindenki" között. És így amit tesztek, ami a hivatásotok, az anyagilag és energetikailag is támogatni fog benneteket.


Soha nem kell úgy éreznetek, hogy áldozatot hoznátok azért, hogy azt tegyétek, ami a beteljesülés és elégedettség állapotába juttat benneteket. Csak önmagatoknak kell lennetek, és teljesen önmagatoknak kell lennetek, félelem nélkül, habozás nélkül, és anélkül, hogy törődnétek azzal, hogy mások mit gondolnak rólatok, miközben azon törekvések felé tartotok, amelyek oly erősen hívnak benneteket. És ismétlem, azok, akik még nem érezték a hívást, jobban odafigyelhetnek a sugallatokra és a jelekre, amelyeket március hónapban észlelnek, mert ezek olyan irányba fognak húzni benneteket, amely felé haladni akartok majd. Most van itt az ideje, és ti készen álltok, és mi nagyon örülünk mindannyiótoknak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page