top of page
Keresés

A 2022. májusi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon elégedettek vagyunk azzal a fejlődéssel, amit látunk, hogy mindannyian elértek ott a Földön a negyedik dimenzióban, és azt is tudjuk, hogy még nagyon sok fejlődés vár rátok. Tudjuk, hogy szeretitek, ha segítséget kaptok fentről, és ezért nagyon örülünk, hogy jelenthetjük, hogy a májusi energiák ott lesznek, hogy szépen lökjenek benneteket az utatokon. Ezek az energiák mind arról fognak szólni, hogy megnyíljatok, hogy segítséget kapjatok a segítség mindenféle forrásából.


A legnagyobb források közül néhány a Föld és a Nap, és ők természetesen ugyanúgy tudatában vannak nektek és az utatoknak, mint mi. Előnyük, hogy mindkettőre szükségetek van az élethez. Nagyon sokat adnak nektek, fizikailag. Élelmet, meleget, menedéket, energiát és minden mást adnak nektek, amire nemcsak az élethez, hanem a gyarapodáshoz is szükségetek van. A májusi energiáitok pedig arról fognak szólni, hogy új receptorokat hozzatok létre a testetekben, hogy jobban tudjatok befogadni a fizikai és nem fizikai segítőktől. Nyíljatok meg a fizikai felé, és meg fogjátok tapasztalni, hogy a nem fizikai segítség nagyon szépen érkezik vele együtt, a fizikai segítséggel együtt.


A nemfizikai segítségnek megvan a módja, hogy rácsatlakozzon a fizikai energiákra, amelyeket a Földtől és a Naptól, a széltől és az esőtől, a virágoktól és a fáktól kaptok, és persze a gyönyörű állati barátaitoktól, akik ott vannak, hogy folyamatosan a szívetek zsinórját rángassák. Némelyikük valójában nagyon is tudatában van annak, hogy milyen erősek, és milyen hatással lehetnek rátok. A májusi energiák és a fizikai testetekben lévő új receptorok hatására pedig több időt akartok majd tölteni az Anyafölddel, az Anyatermészettel és az állatvilággal. Néhányan közületek érezni fogják ezt a hívást, és követni fogják, mások számára pedig ez nem lesz annyira tudatos választás, de mégis úgy fogják találni, hogy többet kapnak a fizikai segítőktől, és ezért alapértelmezés szerint a nem fizikai segítőktől is.