top of page
Keresés

A 2022. májusi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon elégedettek vagyunk azzal a fejlődéssel, amit látunk, hogy mindannyian elértek ott a Földön a negyedik dimenzióban, és azt is tudjuk, hogy még nagyon sok fejlődés vár rátok. Tudjuk, hogy szeretitek, ha segítséget kaptok fentről, és ezért nagyon örülünk, hogy jelenthetjük, hogy a májusi energiák ott lesznek, hogy szépen lökjenek benneteket az utatokon. Ezek az energiák mind arról fognak szólni, hogy megnyíljatok, hogy segítséget kapjatok a segítség mindenféle forrásából.


A legnagyobb források közül néhány a Föld és a Nap, és ők természetesen ugyanúgy tudatában vannak nektek és az utatoknak, mint mi. Előnyük, hogy mindkettőre szükségetek van az élethez. Nagyon sokat adnak nektek, fizikailag. Élelmet, meleget, menedéket, energiát és minden mást adnak nektek, amire nemcsak az élethez, hanem a gyarapodáshoz is szükségetek van. A májusi energiáitok pedig arról fognak szólni, hogy új receptorokat hozzatok létre a testetekben, hogy jobban tudjatok befogadni a fizikai és nem fizikai segítőktől. Nyíljatok meg a fizikai felé, és meg fogjátok tapasztalni, hogy a nem fizikai segítség nagyon szépen érkezik vele együtt, a fizikai segítséggel együtt.


A nemfizikai segítségnek megvan a módja, hogy rácsatlakozzon a fizikai energiákra, amelyeket a Földtől és a Naptól, a széltől és az esőtől, a virágoktól és a fáktól kaptok, és persze a gyönyörű állati barátaitoktól, akik ott vannak, hogy folyamatosan a szívetek zsinórját rángassák. Némelyikük valójában nagyon is tudatában van annak, hogy milyen erősek, és milyen hatással lehetnek rátok. A májusi energiák és a fizikai testetekben lévő új receptorok hatására pedig több időt akartok majd tölteni az Anyafölddel, az Anyatermészettel és az állatvilággal. Néhányan közületek érezni fogják ezt a hívást, és követni fogják, mások számára pedig ez nem lesz annyira tudatos választás, de mégis úgy fogják találni, hogy többet kapnak a fizikai segítőktől, és ezért alapértelmezés szerint a nem fizikai segítőktől is.


Ez egy csodálatos időszak arra, hogy több segítséget kapjatok ott a Földön, mivel sok mindent kell felépítenetek. Sok mindent szeretnétek elérni, és sok mindent megtapasztalhattok ott a Földön, amit néhányan közületek már képesek voltak megérezni és megálmodni, mások számára pedig teljes meglepetés lesz, hogy mi áll rendelkezésükre ott a Föld negyedik dimenziójában. És persze, mindig minden lassan előre fog lökni benneteket a tudatossági váltás befejezéséhez az ötödik dimenzióba. És mint azt sokan tudjátok, ezek az ötödik dimenziós energiák már most is elérhetőek számotokra, és ezek a receptorok segíteni fognak nektek abban, hogy át tudjátok érezni őket és jobban megismerjétek magatokat, mint a felsőbb éneteket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page