top of page
Keresés

A 2022. januári energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Boldog új évet kívánunk nektek, és nagyon örülünk, hogy újra itt lehetünk, és ismét elhozzuk nektek ezeket az üzeneteket. Szeretnénk feltárni veletek, hogy miről szólnak a 2022. januári energiák, ahogy kibontjátok őket, letöltitek őket és akklimatizálódtok hozzájuk. Észre fogjátok venni, hogy ezek az energiák arról szólnak, hogy teljesebben feltárjátok azokat az igazságokat, amelyekhez ragaszkodtok, honnan származnak, és hogy nyitottak vagytok-e az új igazságok felfedezésére. Vegyétek észre, hogy az "igazság" szót használjuk a "hit" szó helyett, mert olyan alapvető hiedelmekről és értékekről beszélünk, amelyek annyira belétek ivódtak, hogy soha nem kérdőjelezitek meg őket. Igazságnak tartjátok őket, olyasminek, ami egyszerűen csak van, ami nem képezi vita vagy megbeszélés tárgyát.


Ha most mindent, amit eddig igaznak tartottatok, leromboltok, akkor könnyebbé válik számotokra, hogy egyszerűen csak legyetek. Amikor nem kell semmilyen keresztes hadjáratra indulnotok, akkor úgy találjátok, hogy több béke, harmónia, szeretet és öröm áll rendelkezésetekre a pillanatban. Azért vagytok ott, hogy teremtsetek, és ehhez fel kell ismernetek, hogy mi az, amivel eddig teremtettetek, és fel kell tennetek magatoknak a kérdést, hogy amit eddig a teremtéshez használtatok, az volt-e a lehető legjobb hozzávaló, vagy hozzávalók összessége. Ezt azért tehetitek meg, mert szabadok vagytok; ez a szabad akarat. Mindent megváltoztathattok, ha hajlandóak vagytok megvizsgálni magatokat, és azt, hogy mi az, amit következetesen jelként adtok ki az univerzumnak.


Sokszor az igazságaitokat megerősíti a valóságotok, mert a valóságotokat az az energia, az a rezgés teremti meg, amit kibocsátotok. Tehát többet kaptok abból, amiben hisztek, és hajlamosak vagytok kiszűrni mindent, ami nem felel meg az aktuális igazságaitoknak. Az energiák segítenek felismerni, hogy mihez ragaszkodtatok, ami már nem szolgál benneteket, azáltal, hogy a megfelelő irányba löknek benneteket, álmokat, letöltéseket, más módokat kín