top of page
Keresés

A 2022. júliusi energiák és a célod

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit tesztek a július hónapban érkező energiákkal. Július egy annyira sarkalatos hónap lesz a tudatosság evolúciójában ott a Föld bolygón, mert nagyon sok támogatást fogtok kapni ahhoz, hogy még inkább hozzáférjetek a célotok érzékeléséhez ebben az életben. És azok közületek, akik már tudják, hogy mi a céljuk ebben az életben, támogatást fognak kapni e törekvéseik továbbviteléhez. Továbbá, még ha azt is gondoljátok, hogy tudjátok, mi a célotok ebben az életben, akkor is van egy hírünk számotokra. Nem csak egy célotok van arra, hogy itt legyetek; sok célotok van. Bármilyen további célotok, vagy céljaitok, amiért ott vagytok, ebben a 2022. júliusi hónapban fog feltárulni előttetek.


Nagyobb hozzáférést kaptatok spirituális adottságaitokhoz és képességeitekhez, és segítséget kaptatok az alsó három csakrátok megtisztításához és kitisztításához, és most itt az ideje, hogy tegyetek valamit ezekkel a csodálatos júniusi energiákkal. És ne feledjétek, június arról is szólt, hogy a szokásosnál több és több ember ébredt rá ott a Földön arra az igazságra, hogy kik is ők valójában. Tehát ez a tökéletes időszak minden ember számára, hogy hozzáférjen még több céltudatosságához, és ez a tökéletes időszak arra is, hogy az embereknek több lehetőségük legyen megosztani azt, amit meg kell osztaniuk az emberiség többi részével. Más szóval, lehet, hogy tudod, mi a célod, de lehet, hogy nem mindig érzed úgy, hogy bármit is tehetsz azért, amit tenni akarsz, és amiről tudod, hogy arra születtél, hogy megtedd.


Itt jönnek a képbe ezek a júliusi energiák, és itt jönnek képbe azok közülünk, akik a Segítők Nemfizikai Kollektívájának részei vagyunk. Azért jövünk, hogy felajánljunk nektek mindent, amit csak tudunk, beleértve az inspirációt, támogatást, ötleteket és segítőket fizikai szinten, hogy eljuttassunk titeket arra a helyre, ahol lennetek kell, hogy pontosan az lehessetek, amit ebben az életben is elhatároztatok. Fontos, hogy ezt érezzétek és tudjátok, és aztán, amikor a lehetőségek jönnek, fontos, hogy éljetek velük. Tegyetek lépéseket, amikor lépésekre van szükség. Mondjatok igent a lehetőségekre, amikor azok adódnak. Legyetek készen arra, hogy megosszátok ajándékaitokat és képességeiteket másokkal, akik hasznot húznak belőlük.


Folytassátok a munkát önmagatokon és azon, amit meg tudtok osztani embertársaitokkal, és embertársaitok továbbra is fel fognak bukkanni és megkérni benneteket, hogy segítsetek nekik abban, amire szükségük van. Ebben az univerzumban minden darabnak megvan a maga helye, ahová illik, és néha ti vagytok a segítő, néha pedig ti vagytok az, akinek segítenek. És így minden tökéletes, és mi annyira izgatottak vagyunk, hogy láthatjuk, hogy mindnyájatoknak megvan ez a nagyobb céltudatossága, és éltek ezekkel a lehetőségekkel, felajánlva azt a segítséget és támogatást, amit adnotok kell. És azt is izgatottan várjuk, hogy láthassuk, hogy mindannyian teljesen és tökéletesen önmagatok vagytok ebben az életben, és ezért szerelmesek vagyunk a július hónapba, és tudjuk, hogy ti is beleszerettek majd ebbe a hónapba.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page