top of page
Keresés

A 2022. februári energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk, hogy felajánlhatjuk nektek ezt a közvetítést az energiák közelgő közvetítéséről február hónapban és az egész február hónapotokban. A februári energiák arról szólnak, hogy összehangolódjatok, különösen a csakráitokkal, mivel minél inkább összehangolódtok, annál alkalmasabbak lesztek a márciusi energiák kezelésére. De sok más oka is van annak, hogy miért akarjátok összehangolni a csakráitokat és az összes különböző testeteket. Folyamatosan energiák áramlanak át a testeteken. Folyamatosan igyekeztek többet letölteni, többet aktiválni, több mindenre ráhangolódni, ami az utatokba kerül. Olyan energiákról beszélünk, amelyeket ti hívtatok meg, és olyan energiákról, amelyek csak azért vannak ott, hogy támogassanak benneteket, és amelyek felülről érkeztek.


A lények és kollektívák, mint mi magunk is, azért is akarnak csatornázódni, mert azt akarják, hogy a perspektívájuk része legyen az emberi tapasztalatnak és az emberi tudatosság evolúciójának. És így, ha a csakráitok nyitottak és összehangoltak, az minden bizonnyal segít nektek ennek elérésében. Azok, akik csatornázni szeretnének, akik még nem voltak képesek rá, vagy akik küszködnek a csatornázással, hasznát fogják venni ezeknek a februári energiáknak, mert az összehangoltságot hozzák magukkal. És ezzel az összehangolódással együtt jár a nagyobb tisztaság, a tiszta központi csatorna, és az energiák jobb kihasználása, amit kaptok.


Mint mondtuk, folyamatosan energiákat kaptok, de a kérdés az, hogy nyitottak vagytok-e rájuk? Készen álltok rájuk? Le tudjátok-e földelni őket? Rendben, ez több kérdés volt, de értitek a lényeget. Sok-sok okból fontos, hogy ezek a csakrák össze legyenek hangolva, és a márciusban érkező energiák miatt, ha már volt némi gyakorlatotok a magasabb frekvenciájú energiák csakráitokba való földelésében, az biztosan segíteni fog abban, ami jönni fog. Mindig is szükség lesz a nem-fizikai és a magasabb frekvenciájú energiákkal való nagyobb mértékű kapcsolatra. És így ez a fajta összehangolódás, ami február hónapban történik majd, mindig valami olyan, amit akartok, amire szükség van, és ami erőteljes.


Most talán azon tűnődtök, hogy mit kell tennetek, hogy felkészüljetek ezekre a februári összehangoló energiákra. Mindig jó ötlet hidratáltnak és földeltnek lenni, de különösen jó ötlet, ha tudjátok, hogy olyan energiák érkeznek, amelyekhez kapcsolódni akartok, és amelyek át akarnak futni a fizikai testeteken. Emellett rendszeresen ellenőrizzétek a csakráitokat, hogy lássátok, hol tartanak. Érzed, hogy valamelyik nehezebb, nem középen van, blokkolva van? Érzel-e sok érzelmet az egyikben? Ezek azok a csakrák, amelyekre figyelmet kell fordítanod, és szeretettel küldj fény- és gyógyító energiákat. Használhatod a vizualizációban rejlő erődet is, hogy összehangold, kinyisd, kitisztítsd és megtisztítsd a kérdéses csakrát vagy csakrákat.


És győződj meg róla, hogy sokat pihensz, alszol, relaxálsz, meditálsz, és az öröm, a megbecsülés vagy legalábbis a semleges érzés állapotában töltöd az idődet. Más szóval, érezzétek magatokat olyan jól, amennyire csak tudjátok magatokat érezni azokban a körülményekben, amelyek között jelenleg éltek, és ismerjétek fel, hogy mindig jön még több, mert az imáitok mindig meghallgatásra találnak. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk, és sok más csapat, kollektíva, tanács és a fény és szeretet egyéni lényei is. És az energiák eme magas frekvenciájú kollektívájának felajánlása számotokra az, ahogyan együtt dolgozunk, hogy biztosítsuk, hogy az emberiségnek mindig mindene meglegyen, amire szüksége van.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page