top of page
Keresés

A 2022. februári energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk, hogy felajánlhatjuk nektek ezt a közvetítést az energiák közelgő közvetítéséről február hónapban és az egész február hónapotokban. A februári energiák arról szólnak, hogy összehangolódjatok, különösen a csakráitokkal, mivel minél inkább összehangolódtok, annál alkalmasabbak lesztek a márciusi energiák kezelésére. De sok más oka is van annak, hogy miért akarjátok összehangolni a csakráitokat és az összes különböző testeteket. Folyamatosan energiák áramlanak át a testeteken. Folyamatosan igyekeztek többet letölteni, többet aktiválni, több mindenre ráhangolódni, ami az utatokba kerül. Olyan energiákról beszélünk, amelyeket ti hívtatok meg, és olyan energiákról, amelyek csak azért vannak ott, hogy támogassanak benneteket, és amelyek felülről érkeztek.


A lények és kollektívák, mint mi magunk is, azért is akarnak csatornázódni, mert azt akarják, hogy a perspektívájuk része legyen az emberi tapasztalatnak és az emberi tudatosság evolúciójának. És így, ha a csakráitok nyitottak és összehangoltak, az minden bizonnyal segít nektek ennek elérésében. Azok, akik csatornázni szeretnének, akik még nem voltak képesek rá, vagy akik küszködnek a csatornázással, hasznát fogják venni ezeknek a februári energiáknak, mert az összehangoltságot hozzák magukkal. És ezzel az összehangolódással együtt jár a nagyobb tisztaság, a tiszta központi csatorna, és az energiák jobb kihasználása, amit kaptok.


Mint mondtuk, folyamatosan energiákat kaptok, de a kérdés az, hogy nyitottak vagytok-e rájuk? Készen álltok rájuk? Le tudjátok-e földelni őket? Rendben, ez több kérdés