top of page
Keresés

A 2022. decemberi energiák

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Egyszerűen örülünk, hogy részesei lehetünk az utazásotoknak ott a Földön, és nagyon boldogok vagyunk, hogy átadhatjuk nektek ezt a jelentést a 2022. decemberi energiákról. Ebben az időben sok kérelem jelenik meg a Földön, és a kérelmek nagy változásokra irányulnak. Az emberek kvantumugrást akarnak látni saját magukkal, közösségeikkel és a világgal kapcsolatos tapasztalataikban. Ezért a decemberi hónap során az energiák azt fogják segíteni, hogy minden egyes ember megtegye azt a kvantumugrást vagy azokat az ugrásokat, amelyeket szeretne megtenni, és amelyeket látni szeretne a rajta kívüli világban.


Már jó ideje vánszorogtok, mint a teknősbéka, és készen álltok arra, hogy minden eddiginél nagyobb ugrásokat tegyetek előre. Mi tudjuk ezt, a vezetőitek tudják ezt, és a felsőbb énetek is tudja ezt, és mindannyian együtt dolgozunk. Az univerzum minden segítője a Földre összpontosít ezekben a pillanatokban, és különösen azok közületek, akik valóban nagy változásokat tudnak végrehajtani, azok lesznek, akik képesek megtenni ezt a kvantumugrást előre. Egy kis segítséggel meg tudjátok tenni, és sok segítség érkezik hozzátok.


Segítségetekre lesz a 12/12-es portál, a Napforduló eseménye, a Krisztusi tudatosság újjászületése Karácsony napján. Segítségetekre lesz az összes energia, ami bejön, és amely fel fog erősödni, hogy 2022 végén annyi szeretet, béke és öröm legyen az emberek szívében, akik nyitottak ezekre az emberekre.


Amit a kvantumugrások eredményeként tenni fogtok, az az, hogy inspirálni fogtok másokat, és megmutatjátok másoknak az utat. Ti fogjátok felállítani a sablonokat, a tervrajzokat, amelyeket mások követhetnek. Ti, akik ébren vagytok, és akik nagyobb valószínűséggel igazodtok ahhoz a kvantumugráshoz, amit meg akartok tenni, ti vagytok a tökéletesek arra, hogy másokat vezessetek, hogy másoknak megmutassátok az utat. Mindig is volt és mindig is lesz út, de nem mindenki képes olyan gyorsan váltani, hogy hatalmas változást tapasztaljon az életében vagy a világban.


Most, ebben a decemberi hónapban készen álltok arra, hogy megtapasztaljátok ezeket a változásokat, és készen álltok arra, hogy belülről valósítsátok meg azokat az energiák segítségével, amelyeket ebben az időben kaptok. Álmodjatok nagyot, keressétek azt az utat, amely a kvantumugrás kiteljesedéséhez vezet, és tudjátok, hogy sokan mások is vannak körülöttetek, akik ugyanezt teszik, és kikövezik az utat nektek és a hatalmas változásoknak, amelyeket látni és megtapasztalni szeretnétek az életetekben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page