top of page
Keresés

A 2022. áprilisi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk, hogy beszámolhatunk nektek a 2022. áprilisi energiákról. Az energiák, amelyek április hónapban támogatásotok érdekében érkeznek hozzátok, a gyökércsakra traumák és a túléléssel kapcsolatos kérdések egyszer és mindenkorra történő tisztításáról fognak szólni. Kollektívan foglalkoztatok a gyökércsakra problémáival, mivel szembe kellett néznetek egy világjárvánnyal, amit egy háború követett, mivel az emberek egy újabb világháború lehetőségében hittek. És így sok kollektív gyökércsakra kérdésetek került felszínre, és természetesen a személyes gyökércsakra kérdéseitekkel is foglalkoztatok. Mindannyian megtisztítottátok azt, amit más életetekben, vagy ebben az életben korábban nem tudtatok megtisztítani a globális eseményeken keresztül, amelyekkel szembesültetek, és most az áprilisi energiák megérkeznek, hogy befejezzék veletek ezt a tisztítási folyamatot.


Néhányan talán elgondolkodtok azon, hogy a gyökércsakra-ügyek valójában miről is szólnak. Ezeket a kérdéseket a túlélésetekkel és szeretteitek túlélésével kapcsolatos traumák hozzák létre. Ez azt jelenti, hogy az egészség és a halandóság a gyökércsakrához kapcsolódik, csakúgy, mint a pénzügyi bőség és a hiány. Az otthonoddal és a biztonságoddal kapcsolatos kérdések mind a gyökércsakrádhoz kapcsolódnak. El tudjátok képzelni, hogy mennyi trauma tárolódhat mindezekkel a kérdésekkel kapcsolatban, és azt is felismerhetitek, hogy milyen kihívást jelent a kérdések és traumák tisztázása, amikor azok a Föld bolygón való élet ilyen hatalmas aspektusaival foglalkoznak egy fizikai testben.


Most az érkező segítség támogatni fog benneteket annak elengedésében, amihez még mindig ragaszkodtatok, de még mindig lehetnek olyan tapasztalataitok, amelyekkel nehéz szembenéznetek, és amelyekbe nehéz beleéreznetek a tisztulás útján. Csak tudjátok, hogy ez a folyamat, amiben most vagytok, megéri. Érdemes keresztülmenni mindazon, amin most mentek keresztül, és amin ke