top of page
Keresés

A 2022. áprilisi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk, hogy beszámolhatunk nektek a 2022. áprilisi energiákról. Az energiák, amelyek április hónapban támogatásotok érdekében érkeznek hozzátok, a gyökércsakra traumák és a túléléssel kapcsolatos kérdések egyszer és mindenkorra történő tisztításáról fognak szólni. Kollektívan foglalkoztatok a gyökércsakra problémáival, mivel szembe kellett néznetek egy világjárvánnyal, amit egy háború követett, mivel az emberek egy újabb világháború lehetőségében hittek. És így sok kollektív gyökércsakra kérdésetek került felszínre, és természetesen a személyes gyökércsakra kérdéseitekkel is foglalkoztatok. Mindannyian megtisztítottátok azt, amit más életetekben, vagy ebben az életben korábban nem tudtatok megtisztítani a globális eseményeken keresztül, amelyekkel szembesültetek, és most az áprilisi energiák megérkeznek, hogy befejezzék veletek ezt a tisztítási folyamatot.


Néhányan talán elgondolkodtok azon, hogy a gyökércsakra-ügyek valójában miről is szólnak. Ezeket a kérdéseket a túlélésetekkel és szeretteitek túlélésével kapcsolatos traumák hozzák létre. Ez azt jelenti, hogy az egészség és a halandóság a gyökércsakrához kapcsolódik, csakúgy, mint a pénzügyi bőség és a hiány. Az otthonoddal és a biztonságoddal kapcsolatos kérdések mind a gyökércsakrádhoz kapcsolódnak. El tudjátok képzelni, hogy mennyi trauma tárolódhat mindezekkel a kérdésekkel kapcsolatban, és azt is felismerhetitek, hogy milyen kihívást jelent a kérdések és traumák tisztázása, amikor azok a Föld bolygón való élet ilyen hatalmas aspektusaival foglalkoznak egy fizikai testben.


Most az érkező segítség támogatni fog benneteket annak elengedésében, amihez még mindig ragaszkodtatok, de még mindig lehetnek olyan tapasztalataitok, amelyekkel nehéz szembenéznetek, és amelyekbe nehéz beleéreznetek a tisztulás útján. Csak tudjátok, hogy ez a folyamat, amiben most vagytok, megéri. Érdemes keresztülmenni mindazon, amin most mentek keresztül, és amin keresztül fogtok menni, hogy eljussatok a másik oldalra.


Amint megtisztultok a gyökércsakrátokban lappangó traumáktól és problémáktól, képesek lesztek a szabadság, az öröm, a kreativitás, a béke, a szeretet és a harmónia életét élni. Örökkévalónak és halhatatlannak fogjátok érezni magatokat, mert ez vagytok ti, és itt az ideje, hogy ezt tapasztalati úton is megismerjétek. Ez azt jelenti, hogy intellektuálisan talán tudtátok, hogy halhatatlanok és örökkévalók vagytok, de nem voltatok képesek igazán ráhangolódni arra, hogy ez mit jelent és milyen érzés.


Hamarosan meg fogjátok ismerni magatokat, mint fizikai testben lévő Forrásenergiát, és ezek az áprilisi energiák az egyik utolsó lökést adják nektek ahhoz, hogy eljussatok oda, hogy elérjétek ezt a tudást és ezt az érzést. És végül, amikor ezt a pillanatnyi igazságotokként tudjátok megtapasztalni, minden más elhalványul, és semmilyen alacsonyabb rezgésű hiedelem nem tud megérinteni benneteket. Érezzétek tehát nagyon jól magatokat azzal kapcsolatban, ami mindannyiótok számára közeleg, és tudjátok, hogy ennek a tisztító munkának a nagy része már megtörtént, és nagyon közel vagytok a végéhez. Az energiák csak azért vannak ott, hogy megbizonyosodjatok arról, hogy befejezitek a gyökércsakra traumátok tisztítását.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page