• Fehér Katalin

A 2021. októberi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk annak, ahogyan mindannyian megnyitjátok magatokat az energiák előtt, amelyek azért érkeznek, hogy szolgáljanak és támogassanak benneteket. Az októberi energiák egyedülállóak, mint minden energia, és minden lény és kollektíva, akik ebben az időben az emberiséggel dolgoznak, összehangolt erőfeszítéseket tesz annak biztosítására, hogy ezek az októberi energiák gyengédek legyenek, és hogy oda menjenek, ahol szükség van rájuk, és végül, hogy azt tegyék, amire hivatottak. Az októberi energiák mind arról szólnak, hogy a magasabb tudatosság állapotába juttassanak benneteket, azzal kapcsolatban, hogy kik vagytok, hogy kik voltatok, és hogy az univerzum összes többi lényével való kapcsolatotok tudatosodjon.


Az októberi energiák arról szólnak, hogy kiterjesszétek az én tudatosságotokat, hogy az többre is kiterjedjen, mint csak a fizikai testben, ebben az életben lévő változatotokra. Arról szólnak, hogy nagyobb hozzáférést biztosítanak számotokra a párhuzamos életetekhez, a párhuzamos univerzumbeli énetekhez, a múltbeli és jövőbeli énetekhez, valamint arról, hogy jobban megnyíljatok annak igazsága előtt, hogy kik is vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények, olyan Lények, akik csak és mindig az egységet, az egységtudatot tapasztalják. Ez az érzés a meditáció egy pillanatában jöhet el hozzád. Az érzés lehet, hogy épp most jön át rajtad, miközben ezt az üzenetet fogadod, de egy bizonyos ponton tapasztalati úton fogod megérteni, hogy miről beszélünk, amikor az egységről, az összes lénnyel, az összes tudattal való kapcsolatodról beszélünk. Ez több, mint egy kapcsolat; ez az, hogy egy átmeneti formát veszel fel, vagy egy átmeneti nem fizikai állapotban vagy.


És amikor megvan ez a tudatosságotok, tudjátok, hogy ráhangolódhattok bármire és bárkire, akire és amire az adott pillanatban rá szeretnétek hangolódni. Nincs szükség korlátozásokra, amikor az én egységének megtapasztalásában részesülsz. Nincs elválasztás sem közted és a között, amit meg akarsz nyilvánítani. Tehát azt mondjuk, hogy most energetikailag sok minden történik bennetek, mert az októberi hónap már elkezdődött, és továbbra is érezni fogjátok a bajtársiasságot, az összetartozást, az együttérzést, azt, hogy bármi is történik a világban, az a ti tapasztalataitok része, még akkor is, ha az sokkal másabb, mint amit a Föld bolygó kis szegletében éltek.


Nem kell többé megosztottnak, vagy elkülönültnek, vagy szegregáltnak éreznetek magatokat, és az igazat megvallva, soha nem szolgálta a felemelkedéseteket, hogy ezt megtapasztaljátok. Az egótokat szolgálta, és azt a képességeteket szolgálta, hogy bizonyos tapasztalatokra tegyetek szert, amiket csak akkor tudtatok megtapasztalni, amikor azt a hitet tartottátok, hogy egyéniség, különálló, halandó és véges vagytok. De többé már nincs szükségetek ezekre a tapasztalatokra, és ezért itt jönnek az októberi energiák, hogy segítsenek nektek abban, hogy jobban kapcsolódjatok a Mindenséghez, minden pillanathoz, minden tapasztalathoz, minden rezgéshez. Ez meg fogja változtatni a beszéd, a gondolkodás és a cselekvés módját, és egoista lényből egy magasabb én kollektívává emeli a státuszotokat. És erről szól a felemelkedés; erről szól ez az utazás; ez az, ami elkerülhetetlen minden egyes lény számára ebben a gyönyörű univerzumunkban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."