top of page
Keresés

A 2021 novemberi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Jelenleg azon vagyunk, hogy kiválasszuk azokat a pontos energiákat, amelyeket november hónap folyamán ott a világotokon fogunk átadni mi és a velünk együtt dolgozó kollégáink. Tudjuk, hogy mindannyiótoknak elég nagy támogatásra van szüksége ebben az időszakban, mivel az energiák tovább fokozódnak, és mivel folyamatosan bombáznak benneteket energiákkal a galaxis különböző részeiből. Ezért tudjuk, hogy bármilyen energiát is adunk nektek, az támogató lesz. Földelő, stabilizáló hatásúak lesznek, és segíteni fognak benneteket mindannak feldolgozásában, amit jelenleg elengedtek.


Ahogy egyre többet veszel fel, egyre többet kell elengedned, és egyre többet engedsz el abból, ami már nem szolgál téged, ami nehéz, ami traumatikus, és az összes energia, amit elengedsz, helyet csinál a még több ilyen magasabb frekvenciájú energiának, ami teljesen természetesen érkezik, mivel ott tartasz a felemelkedésedben, és ahol naprendszerként a galaxisban mozogsz. Amire novemberben számíthattok az univerzálisabb, kozmikus energiáktól, az az, hogy inspirálódtok, hogy hatalmas letöltéseket kaptok arról, hogy mit kellene tennetek legközelebb. Ötleteket kaptok majd mindenféle dologra, és ezek az ihletett ötletek arra ösztönöznek majd benneteket, hogy egy bizonyos irányba haladjatok.


Vezetőitek és Felsőbb énetek természetesen megszervezik ezeknek az energiáknak, ezeknek az ötleteknek, ezeknek az impulzusoknak és minden másnak a közvetítését, ami hozzátok érkezik, mert ők tudják, hogy mire van szükségetek és mikor van rá szükségetek. Nagyon jók abban, hogy meghatározzák ezeket a dolgokat, és mi továbbra is figyelemmel kísérjük, hogyan boldogultok, hogyan kezelitek az ötödik dimenziós frekvenc