top of page
Keresés

A 2021 novemberi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Jelenleg azon vagyunk, hogy kiválasszuk azokat a pontos energiákat, amelyeket november hónap folyamán ott a világotokon fogunk átadni mi és a velünk együtt dolgozó kollégáink. Tudjuk, hogy mindannyiótoknak elég nagy támogatásra van szüksége ebben az időszakban, mivel az energiák tovább fokozódnak, és mivel folyamatosan bombáznak benneteket energiákkal a galaxis különböző részeiből. Ezért tudjuk, hogy bármilyen energiát is adunk nektek, az támogató lesz. Földelő, stabilizáló hatásúak lesznek, és segíteni fognak benneteket mindannak feldolgozásában, amit jelenleg elengedtek.


Ahogy egyre többet veszel fel, egyre többet kell elengedned, és egyre többet engedsz el abból, ami már nem szolgál téged, ami nehéz, ami traumatikus, és az összes energia, amit elengedsz, helyet csinál a még több ilyen magasabb frekvenciájú energiának, ami teljesen természetesen érkezik, mivel ott tartasz a felemelkedésedben, és ahol naprendszerként a galaxisban mozogsz. Amire novemberben számíthattok az univerzálisabb, kozmikus energiáktól, az az, hogy inspirálódtok, hogy hatalmas letöltéseket kaptok arról, hogy mit kellene tennetek legközelebb. Ötleteket kaptok majd mindenféle dologra, és ezek az ihletett ötletek arra ösztönöznek majd benneteket, hogy egy bizonyos irányba haladjatok.


Vezetőitek és Felsőbb énetek természetesen megszervezik ezeknek az energiáknak, ezeknek az ötleteknek, ezeknek az impulzusoknak és minden másnak a közvetítését, ami hozzátok érkezik, mert ők tudják, hogy mire van szükségetek és mikor van rá szükségetek. Nagyon jók abban, hogy meghatározzák ezeket a dolgokat, és mi továbbra is figyelemmel kísérjük, hogyan boldogultok, hogyan kezelitek az ötödik dimenziós frekvenciatartományba való átmenetet. Sok találkozónk és beszélgetésünk van arról, hogy hogyan boldogultok, és mi a legjobb megközelítés mindannyiótok megsegítésére.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy nem kell mindent magatoknak csinálnotok. Ez nem szükséges, és nem is eredményes. Nem segít gyorsabban eljutni oda, ha a kelleténél többet vállalsz magadra, és azt is megnehezíti, hogy élvezd az utazást. Tehát vegyetek le több terhet a vállatokról, és adjatok több felelősséget a vezetőiteknek és segítőiteknek, a galaktikus csapatotoknak, a csillagcsaládotoknak. Ők mind ott várnak, hogy segítsenek, amiben csak tudnak, anélkül, hogy beavatkoznának. Legyen tehát a november az elengedés és a segítség beengedésének hónapja. Adjatok magatoknak bőven időt a pihenésre, a kikapcsolódásra és a befogadásra való megnyílásra, mert decemberben is sok minden más jön, és mi csak azt akarjuk, hogy fizikailag, mentálisan és energetikailag felkészüljetek. Mi is megtesszük a magunk részét.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page