top of page
Keresés

8/8 OROSZLÁNKAPU PORTÁL


A bolygóújévben vagyunk és az Oroszlánkapu portálon. Ez a Szakrális Évnek az az időszaka, amikor az Idő és a Teremtés ÚJ CIKLUSÁT VEZETJÜK.

Ebben az időben... a Szíriusz felkel a reggeli égbolton... a Napunkkal együtt... és ebben a teremtő pillanatban a bolygónknak két Napja van... egy Fehér/arany Nap... és egy Kék Nap (Szíriusz).

Ebben a Mágikus Energiában a bolygó az Oroszlán csillagképben lévő Oroszlán Kapuval (augusztus 8.) és a Regulus Királyi Csillaggal is együttáll... amit az "Oroszlán Szívének" is neveznek, ami egy ÚJ CIKLUS és idővonal kezdetét jelenti a Föld számára.

Ebben az évben... Nagy nyomás alatt álltunk, hogy emeljük személyes frekvenciánkat és felgyorsítsuk fejlődésünket, hogy a lehető legmagasabb frekvencián kezdhessük meg az ÚJ CIKLUSUNKAT az ÚJ FÖLD számára.

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy belépjünk az ÚJ FÖLD valóságába és teljesen aktiváljuk az Új Földi Emberi... Emberi Angyali Sablonunkat a DNS-ünkben.

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy leváljunk a káosz alacsonyabb szintjeiről az alacsonyabb idővonalon... és a Békés és Szerető Közösség Valóságában éljünk, mint ÚJ-FÖLDI Ember.

Az elmúlt évek során... Tudatosságunkat a 3. dimenzióból a FÉNY 5. dimenziójába emeltük... felszabadítottuk a felhalmozott negatív energia rétegeit és újraaktiváltuk eredeti Emberi Angyali Sablonunkat, nagy sikerrel.

A 3. Dimenziós Ember egy Lény volt 7 aktív csakrával, akinek meditálnia kellett, hogy hozzáférjen a LELKéhez és a FELSŐBB ÉN-hez, amelyek az Emberi test felett voltak.

Az 5. dimenziós Új Föld Ember egy többdimenziós Lény 13 aktív csakrával, amely magában foglalja a közvetlen kapcsolatot a LÉLEKKEL... FELSŐBB ÉNnel és az ÉN Nap... Galaktikus... és Kozmikus aspektusaival.

Az ebbe az állapotba való felemelkedésünk fő jele a Napmozgások és energiák tudatosítása, mivel "érezni" fogjuk a FÉNYTESTÜNKben és a Fizikai Testünkben a PLASMA és a NAPFÉNYKÓDOK áramlásait, ahogy azok áthatják a Föld légkörét a Napnak a Földdel folytatott folyamatos beszélgetése során.

Befogadjuk a Gyémánt FÉNYKÓDOKAT és tudatosan és örömteli módon integráljuk őket.

Tudatában leszünk galaktikus örökségünknek és a csillagokkal való személyes kapcsolatunknak.

Ebben az Oroszlánok Kapuja tranzitban... Tudatában leszünk a FÉNY Csillag és Galaktikus Mestereinek... mint a Királyi Oroszlánok... és az Angyali Lényeknek... mint az Elohimok... akik velünk dolgoznak az ÚJ FÖLD megszületésén.