top of page
Keresés

5 lépés, amit minden nap megtehetsz a felemelkedés érdekében

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon örülünk annak, hogy oly sokan közületek megteszitek a szükséges lépéseket az életetekben, hogy közelebb kerüljetek az ötödik dimenziós énetekhez. Tudjuk, hogy sokat beszélünk a cselekvésről és arról, hogy egy olyan időbe léptek, amikor sokkal kevesebbre lesz szükség belőle, mert olyan energetikai lényekként fogtok működni, akik elsajátították a rezgés felajánlását. És ez valóban megszünteti a cselekedetek nagy részének szükségességét, de mindig vannak olyan lépések, amelyeket megtehettek, hogy megvilágosodjatok, hogy még inkább a valódi, teljes énetekké váljatok, hogy közelebb kerüljetek a Forráshoz. Sokan közületek tudják, mik ezek a lépések, és gyakran szándékotokban áll megtenni őket.


Szándékotokban áll feljebb lépni a tudatosság magasabb, emelkedettebb állapotába, amelyben azok szeretnének lenni, akik ébren vannak. Van idő, amikor nyugodtan ülhettek és nem csináltok semmit, és vannak idők, amikor döntést kell hoznotok egy cselekvésről, és ezek azok az idők, amelyekre itt most utalunk. Észrevettük, hogy egyre többen és többen léptek fel, hogy megtegyétek a szükséges lépéseket, olyan lépéseket, amelyek növelik annak megtapasztalását, hogy kik vagytok. Vannak olyan cselekedetek, amelyek csak rátok, mint egyénre jellemzőek, és tudjátok, hogy jót tesz nektek, ha megteszitek őket, és vannak olyan cselekedetek, amelyek mindenki számára hasznosak, olyan lépések, amelyek mindig közelebb visznek titeket a Forráshoz, közelebb ahhoz, akik valójában vagytok.


Az öngondoskodás cselekedeteiről beszélünk, arról, hogy azt eszitek, amiről tudjátok, hogy jól esik a testeteknek, hogy megadjátok magatoknak azt az időt, amire szükségetek van a pihenéshez, a befogadáshoz. Arról a lépésről beszélünk, hogy több időt töltsetek a Földanyával és az Anyatermészettel való kapcsolattartással. Arról beszélünk, hogy forduljatok azokhoz, akik jelen vannak az életetekben, és akikről tudjátok, hogy valamilyen módon besz