top of page
Keresés

2023-ban a földönkívüliek leszállnak és megmentik az emberiséget?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon izgatottak vagyunk az emberiség előttünk álló éve és évei miatt, mert látjuk, hogy egyénileg és kollektíven mit hoztatok létre magatoknak, és tudjuk, hogy mindannyian nagyon elégedettek lesztek azzal, ami felé tartotok. Természetesen még mindig látni fogjátok a jóslatokat az eltolódás befejezéséről, mivel az emberek szeretnek előreszaladni. És mivel nagyon jó érzés arra a helyre menni, sok egyén igazságként fogja elfogadni ezeket a jóslatokat.


Azonban még sok tapasztalatotok lesz ott a negyedik dimenzióban, mielőtt befejezitek az ötödik dimenzióba való átmenetet, és ezek a tapasztalatok nagyon jól fognak szolgálni benneteket, mint ötödik dimenziós lények. Azonban határozottan közelebb kerültök a teljes és nyílt földönkívüli kapcsolatfelvételhez, és sokan közületek érdekeltek abban, hogy felkészüljetek erre a kapcsolatfelvételre. És amit a felkészülés ezen pillanataiban tesztek, az az, hogy megszilárdítjátok a helyeteket az idővonalon, ahol ez a nagyon közeli jövőben megtörténik. Hitet mutattok.


Fontos, hogy mindenki, aki földönkívüli kapcsolatot akar, megértse, hogy ez nem egy megmentő forgatókönyv. Ez nem az az idő, amikor a földönkívüliek bejönnek és megoldják az emberiség minden problémáját. Nem erről van szó. Olyan lényekről beszélünk, akik különböző okokból fogják felhívni magukra a figyelmeteket. A mutatós űrhajókra persze jó ránézni, felszállni a fedélzetükre és körberepülni velük. És a földönkívüliek sokak számára kuriózumot jelentenek majd, de az lesz a legnagyobb jelentőségű minden egyes emberi lény tudatának fejlődése szempontjából, amit kisugároznak, és amit tanítanak nektek.


Nektek sok megosztani valótok van velük, és nekik is sok megosztani valójuk van veletek, és mindannyian erősebbek vagyunk, ha egyesülünk. Ezért nagy akaraterőre van szükségük ahhoz, hogy ne csak úgy leszálljanak a hajóikkal, mielőtt az emberiség készen állna, mert annyira szeretnék, hogy ez az összefogás is megtörténjen. Meg akarják tapasztalni a galaxis egyesülésének erejét, hogy a földi emberek a galaktikus közösség részévé váljanak.


És ezért nektek is türelmesnek kell lennetek, és fel kell ismernetek, hogy még mindig megtapasztalhatjátok a saját földönkívüli kapcsolatfelvételi élményeiteket, amíg várakoztok. Még mindig felkészülhettek a személyes kapcsolatfelvételre és a bolygó minden pontján leszálló hajókra, és folytathatjátok a megtisztulást mindattól, ami nehéz, sötét és már nem szolgál benneteket, hogy amikor szemtől szembe álltok valamelyik földönkívüli barátotokkal, az egyenrangúként történjen, olyasvalakiként, aki érzi, hogy méltó arra, hogy ezt a kapcsolatot megélje. És el tudod engedni azt az elképzelést, hogy "Ők csak azért jönnek, hogy megmentsenek minket önmagunktól".


Ti vagytok azok, akik vezetitek az emberiséget ebben a tudatossági evolúcióban, és ti lesztek azok, akik a legjobban elfogadják a tanításokat, és ti fogjátok azokat terjeszteni embertársaitoknak, akik elfogadják vagy nem fogadják el ezeket a tanításokat, attól függően, hogy hol tartanak. De tudjuk, hogy elég ember fogja elfogadni ezeket a tanításokat ahhoz, hogy hatalmas változást hozzon az emberiség általános kollektív tudatában, és ez az, amire szükség lesz a tudatossági váltás befejezéséhez.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page