top of page
Keresés

2023 és azon túl: Az emberiség galaktikus korszaka

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon érzékenyek vagyunk az energiára, ahogyan a legtöbbetek is, akik rendszeresen kapjátok ezeket az üzeneteket. Tudjuk, hogy mikor érzünk valamit helyesnek, és mikor érezzük azt, hogy valami nincs rendben. És néha vannak nagyon jó szándékú lények és kollektívák, akiknek az emberiséghez való hozzáállása számunkra nem tűnik helyesnek, és mi mindent megteszünk, hogy ugyanúgy kapcsolódjunk hozzájuk, ahogyan hozzátok is kapcsolódunk, pedig a megközelítésük hibásnak tűnik számunkra. Nos, azoknak közületek, akik tudatában vannak a földönkívüliek részvételének a tudatosságotok fejlődésében, fel kell ismerniük, hogy néha segítettek nektek, néha pedig akadályoztak benneteket, és néha jó szándékú földönkívüliek tették ezt, máskor pedig olyan földönkívüliek, akiknek saját, inkább önös céljaik voltak.


Mindez úgy játszódott le, hogy olyan tapasztalatokat szereztetek, amilyeneket amúgy is akartatok, mint lelkek. Tehát azt akarjuk mondani nektek, hogy nem kell aggódnotok amiatt, hogy a negatív irányultságú földönkívüliek mit tehetnének, ha mindannyiótokhoz hozzáférnének. Minden titeket szolgál, és minden a spirituális fejlődéseteket szolgálja. Nos, ez mindig egybeesik azzal, hogy az egótok szintjéről azt kapjátok, amit akartok? Nem. De ez rendben van, mert amikor nem azt kapjátok, amit akartok, akkor kreatívak lesztek. Akkor vagytok a legkreatívabbak, amikor nincs meg mindenetek, amire szükségetek van.


Azért mondjuk ezt nektek, mert az emberiség galaktikus korszakának küszöbén állunk, és nem akarjuk, hogy az emberek továbbra is aggódjanak, sőt féljenek, hogy negatív irányultságú földönkívüliek jönnek. Néha csak ennyit tudunk tenni, hogy meggyőzünk benneteket arról, hogy minden a terv szerint halad és minden rendben lesz. Néha nem tudjuk megváltoztatni a véleményeteket, bármit is mondunk, mert ti a negativitás, a pesszimizmus és a hiány keresésének útját választottátok minden helyzetben. Ahogy korábban mondtuk, még a negatívan orientált földönkívüliek is segítettek nektek a napirendjük ellenére.


De ahogy ezt elmondjuk nektek, tudjuk, hogy néhányatokban elkezdenek pörögni a kerekek, és azt gondoljátok, hogy figyelmeztetünk benneteket, hogy negatívan orientált földönkívüliek jönnek, és ne aggódjatok emiatt, mert a végén minden rendben lesz. Mi nem ezt mondjuk. Mi csak azt akarjuk, hogy megnyugodjatok, és keressük a módját annak, hogy megnyugtassuk azokat közületek, akik még mindig aggódnak és félnek attól, ami elkerülhetetlen. A nem túl távoli jövőben teljesen és nyíltan fogtok kapcsolatba lépni földönkívüli barátaitokkal, és ez sokkal jobban fog menni azoknak, akik ezt elfogadják, akik tudják, hogy azért kapjátok meg ezt a kapcsolatot, mert elértetek egy bizonyos tudatossági szintet, nem pedig azért, mert a Bármi Galaktikus Föderáció elengedte az őrizetét.


Nem kell aggódnotok a földönkívüliek közötti harcok vagy a földönkívüliek elleni védelem kudarca miatt. Minden rendben lesz, és meg fogjátok szerezni azokat a kapcsolati élményeket, amelyekre készen álltok, amikor készen álltok rájuk. És ahogy beléptek az emberiség galaktikus korszakába, ne feledjétek, hogy mindezt ti teremtitek, és hogy a több lény bevonása, akikkel játszhattok, a ti teremtésetek része. Nem azért jönnek, hogy leigázzanak vagy megmentsenek benneteket. Azért jönnek, mert az élet érdekesebbé válik, ha úgy vesznek részt benne, hogy mindenki megtapasztalhatja őket.


Egyre közelebb és közelebb kerültök a teljes és nyílt földönkívüli kapcsolathoz, és ahogy az egetek felé tekintetek hajókért, nézzetek a szívetekben is arra, amiről tudjátok, hogy ott van. Minden rezgés, minden tudatosság, minden kreativitás és minden, amire valaha is vágyhattok, szintén bennetek van. Tehát ezt se felejtsétek el, hogy amikor a dolgok odakint a fizikai birodalomban elkezdenek sokkal érdekesebbé válni. Még mindig sokkal több minden lesz önmagatokon belül, és az erre való fókuszálás mindig a hasznotokra lesz, függetlenül attól, hogy jelenleg milyen korban vagytok. Onnan, ahol most vagytok, vegyetek egy mély lélegzetet, lazítsatok, és nyissátok meg magatokat a végtelen lehetőségek birodalma felé 2023-ra és azon túl.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page