top of page
Keresés

2022: Az év, amikor visszaveszed a hatalmadat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözlet! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon örülünk, hogy felajánlhatjuk nektek a mi véleményünket a közelgő évetekről, a naptáratokban 2022-ként ismert évről. Mindenekelőtt szeretnénk rámutatni, hogy két évvel ezelőtt azt mondtuk nektek, hogy a 2020-as évek a felébredés évtizede lesz, és minden bizonnyal az is volt minden jel szerint. Szeretnénk mindenkit emlékeztetni arra is, hogy mi a mi meghatározásunk arra, hogy mi az ébrenlét. Számunkra az ébrenlétnek semmi köze az interneten való információgyűjtéshez, hanem inkább ahhoz, hogy megismerjétek magatokat, mint Forrásenergia Lényeket, és mindenki mást is Forrásenergia Lénynek lássatok.


Amint megértitek, hogy nincs elválasztás köztetek és a Forrás, valamint köztetek és mindenki más között, akkor végtelen és örökkévaló Teremtő Lényként működhettek, akinek a szívében szeretet és együttérzés lakozik. Az ébrenlétnek a mi szemszögünkből nézve semmi köze az összeesküvés-elméletekhez. Semmi köze ahhoz, hogy tudjuk, ki mit csinál valójában a színfalak mögött, és ki tagja és ki nem tagja valamilyen sötét összeesküvés-csoportnak, de megértjük, hogy néha ezek azok az utak, amelyeken keresztül az emberek eljutnak a hozzánk hasonló tanítókhoz, tanítókhoz, akik tájékoztatnak titeket arról, hogy kik vagytok valójában, és újra és újra hangoztatják ezt az üzenetet.


Ezért tudjuk, hogy minden, ami létezik, okkal létezik, és ez az ok mindig az, hogy titeket szolgáljon. Ennek ellenére, mindannyiótoknak jobban örülnénk, ha nem néznétek a 2022-re vonatkozó jóslatokat, és tudatosan vagy tudat alatt nem tennétek magatokat egy olyan idővonalra, amin nem kell lennetek, vagy amin nem akartok lenni. Nem kell csatlakoznotok ahhoz, amit valaki más mond, hogy a következő évben történni fog,