• Fehér Katalin

2021 Július, Új energiák és frissítések

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Jelenleg új utakat fedezünk fel a dimenziótokba, olyan utakat, amelyek sokkal könnyebbé teszik a velünk való kétirányú kommunikációt. Tudjuk, hogy mindannyian több kapcsolatot, több útmutatást kerestek fentről, és amikor ezt közvetlenül magatoknak keresitek, gyakran egy kis hangra hallgattok a fejetekben. De az új utak, amiket most fedezünk fel, energetikai letöltéseket és információkat szállítanak közvetlenül a szívetekbe. Július hónapban lesznek szívcsakra frissítések, amelyek megkönnyítik ezt a kapcsolatot, és sokkal erőteljesebbé teszik, mintha egy kis hangot hallanátok a fejetekben.


Ha meg akartok ismerni minket, hogy igazán megismerjetek minket, akkor ezt a szíveteken keresztül kell megtennetek, a szereteten keresztül, amit képesek vagytok aktiválni magatokban. Ezt érezzük mi, amikor az asztrálsíkon találkoztok velünk. Számotokra mi szeretet vagyunk, és mivel a szívetek a szeretet központja a fizikai testetekben, ez a legjobb eszköz számunkra, amit használhatunk a kétirányú kommunikáció létrehozásához, amit ti akartok, és amit mi is akarunk. Először is azt akarjuk, hogy érezzétek magatokat szeretve, másodszor pedig azt, hogy tudjátok, hogy ti szeretet vagytok. Harmadszor, azt szeretnénk, hogy legyen köztünk egy szívtől-szívig kapcsolat, ami nagyban segíteni fogja a tudatosság felemelését ott a Földön.


Ahogyan megalapozzátok magatokat az univerzumban és a galaxisban, mint olyan lények, akik képesek a szeretet nagyszerű cselekedeteire, úgy gyorsabban fogtok hivatalos módon belépni a galaktikus közösségbe. A dimenziótok többi lakójának látnia kell, hogy milyen erősek vagytok, amikor a szívetek középpontjában álltok, amikor szeretetből működtek, és a júliusban érkező fejlesztések, párosulva az energiákkal, amiket akkor kaptok, úgymond fel fognak tenni titeket a térképre.


Sokkal több figyelmet fogtok kapni a fizikai földönkívüliek részéről, akik alig várják, hogy kapcsolatba lépjenek veletek. Izgalmas idők ezek az emberiség számára, és mi izgatottan várjuk, hogy szerepet játszhassunk tudatosságotok fejlődésében. Azért is izgatottak vagyunk, hogy mindannyiótokkal közvetlenebbül és állandóan kapcsolatba tudunk lépni. Most talán azon tűnődtök, hogy mit kell tennetek. Talán kíváncsiak vagytok, mi a szerepetek ebben az egészben. Már eldöntöttétek magatoknak, hogy mit akartok, és kértétek, és most már csak annyit kell tennetek, hogy befogadjátok. És ez valóban a könnyű része, és tudjuk, hogy képesek vagytok rá.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."