top of page
Keresés

Üzenet az ünnepi időszakra az Arcturusról

∞A 9D Arcturiánus Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon vonzódunk más lényekhez és kollektívákhoz, akiket szintén érdekel a tudatosság fejlődése ott a Földön, az egész galaxisban és az egész csodálatos univerzumunkban. Úgy érezzük, hogy a vonzás vibrációsan közelebb visz minket azokhoz, akiknek hasonló perspektíváik, vágyaik és napirendjeik vannak, és egészen természetes módon találkozunk, ahogyan a lények és kollektívák teszik, amikor nincs mód arra, hogy felhívjunk valakit, és egy adott időpontra és egy adott napra megbeszéljünk egy találkozót. Ehelyett hagyjuk, hogy a mi rezgésünk legyen az, ami másokat hozzánk hív, és hagyjuk, hogy az ő rezgésük legyen az, ami a legérdekesebb számunkra, a legcsábítóbb és a leginkább kielégítő.


Ez nem azt jelenti, hogy elkerülnénk azokat a lényeket és kollektívákat, akik rezgésükben messze vannak tőlünk, de általában kihívást jelent, hogy egy hullámhosszra kerüljünk azokkal a másokkal, akik nem rezegnek velünk harmóniában. Nem erőltetjük; nem kényszerítjük magunkat arra, hogy azokkal legyünk, akikkel nem akarunk együtt lenni. Nem is tehetnénk meg anélkül, hogy csökkentenénk a rezgésünket.


Meg fogjátok tapasztalni, hogy ugyanez igaz mindannyiótokra. Kényszeríthetitek magatokat, hogy olyan emberek között legyetek, akikkel nem igazán akartok együtt lenni, de azt fogjátok tapasztalni, hogy ezzel csökkentitek a rezgéseteket, és hogy aztán megkönnyebbültök, amikor ismét megválaszthatjátok, hogy kivel társuljatok. Ez természetesen időszerű üzenet az ünnepi időszakban, amikor az emberek néha kötelességből gyűlnek össze. Néha csak azért jelennek meg, hogy fenntartsák a látszatot.


De fontos, hogy ebben az ünnepi időszakban is hűek maradjatok önmagatokhoz, és ne menjetek el azokra a partikra, vacsorákra és összejövetelekre, amelyeken már akkor is érzitek, hogy csökken a rezgésetek, ha csak arra gondoltok, hogy részt vegyetek azokon a bizonyos elkötelezettségeken. Ehelyett azt javasoljuk, hogy inkább a saját rezgésetekre koncentráljatok, arra, hogy mi az, ami hívogat benneteket, mi az, ami vonz benneteket, és vegyétek észre, hogy hol szeretnétek lenni a világban, és engedjétek meg magatoknak azt a luxust, hogy elmenjetek azokra a helyekre, és olyan emberek között legyetek, akikkel rezgés szempontjából harmonizáltok, még akkor is, ha ez csak ti magatok, a háziállatotok, vagy az Anyatermészet és a Földanya.


Legyetek kedvesek magatokhoz az ünnepek alatt; legyetek melegszívűek és nyitott szívűek azok felé, akik több időt szeretnének veletek tölteni. De legyetek hajlandóak arra is, hogy a testetek helyett a szeretet sugárzását küldjétek, és engedjetek el minden bűntudatot, akár belülről, akár kívülről érkezik hozzátok. Ezek nem szolgálnak benneteket. Azért vagytok ott, hogy magas rezgést tartsatok, és ez valóban azt jelenti, hogy feltétel nélkül szeressetek, de ez nem jelenti azt, hogy fel kell áldoznotok a saját rezgéseteket azért, hogy mások szolgálatára legyetek. Nagyon sokféle módon szolgálhatsz másokat, és mégis fenntarthatod azt a magas rezgést, amiben mindig is lenni akarsz.


Ezt javasoljuk, és bízunk benne, hogy mindannyian becsukjátok a szemeteket, vesztek egy mély lélegzetet, és megkérdezitek magatokat, hogy hol szeretnétek lenni a következő körülbelül öt hétben. És ha őszinték vagytok magatokkal, akkor képesek lesztek több energiát befogadni a beérkező energiákból, képesek lesztek többet földelni belőlük, és képesek lesztek nagyobb szolgálatot tenni embertársaitoknak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page