top of page
Keresés

Úttorlaszok a felébredt lélek ösvényén

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Elengedjük azt, ami jelenleg nyomaszt bennünket, mert mi is felemelkedőben vagyunk, ahogy az emberiség is. Tudjuk, hogy a tudatunkban lakozik valami, ami megakadályozza, hogy tizedik, tizenegyedik vagy tizenkettedik dimenziósak legyünk, és tudjuk, hogy a felemelkedés folyamata számunkra magában foglalja annak elengedését, ami elég sűrű a tudatunkban ahhoz, hogy megakadályozza, hogy most felemelkedjünk.


Ti felemelkedtek; ez egy garancia. Azonban, ha a felemelkedésetek szebb megtapasztalását szeretnétek, akkor meg fogjátok keresni, hogy mi az, ami sűrű, ami a tudatosságotokban lakozik, és tudatosan és szándékosan el fogjátok engedni azt. Lehet, hogy el kell engednetek egy sérelmet, egy ítéletet, némi neheztelést, és biztosan van néhány nehezebb hiedelem és hitrendszer, amit el kell engednetek az ötödik dimenzióba vezető utatokon. A kérdés az, és továbbra is az marad: "Szándékosan fogjátok elengedni, vagy ezeket a dolgokat ki kell majd tépni a nagyon erős szorításotokból?".


Mit szorítasz most szorosan? Ez az, amit meg kell vizsgálnotok, és ez az, amiről el kell döntenetek, hogy elengeditek, ha a lehető legjobb élményt akarjátok megtapasztalni a felemelkedésetek során. A felemelkedésetek továbbra is egy fokozatos folyamat lesz, tehát nem fogjátok egyszerre elengedni. De ismét mondjuk, ha tudatosan teszitek, az a szórakoztatóbb, az érdekesebb, a kiterjedtebb és az életet megerősítőbb módja a tudatosságotok szintjének emelésének.


Nem akarjátok magatokat arra kényszeríteni, hogy emeljétek a tudatosságotok szintjét. Azt akarjátok választani, hogy megtegyétek, ahogyan a fényt akarjátok választani a sötétséggel szemben, ahelyett, hogy azt gondolnátok, hogy ti, mint a fény azért vagytok ott, hogy legyőzzétek a sötétséget. A könnyedség útjának választása ebben a nagyon izgalmas életben némi önreflexióval jár. Magában foglal némi önvizsgálatot, némi befelé fordulást. És megtehetitek ezeket a dolgokat, vagy kívülről is kereshetitek a megerősítést a korlátozó hiedelmeitek, az ítéleteitek, a düh vagy a félelem állapotában való tartózkodásotok okaihoz. Rajtatok múlik.


Csak azért, mert ébren vagytok, még nem jelenti azt, hogy a lehető legjobb utat választjátok. Rengeteg buktató, taposóakna és útakadály áll előttetek bármelyik úton, és mi csak azt javasoljuk, hogy választásaitok szerint kerüljétek el őket. Válasszátok a fényt; ha valamit nem éreztek fénynek, akkor az nem az, és akkor azt nem kell választanotok magatoknak. Azt sem kell elfojtanotok, vagy gondoskodnotok arról, hogy senki más ne válassza azt. Mutass példát; vezess a fényeddel, és mások követni fogják.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page