top of page
Keresés

Újonnan felébredtek, Spiritualitás 1x1 és felemelkedési haverok

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Sok új kapcsolatot alakítottunk ki az újonnan felébredtekkel, akik érdeklődést mutattak galaktikus örökségük iránt. Észrevettük, hogy az újonnan felébredettek által mutatott lelkesedés magával ragadott néhányakat, akik az ébredésük óta eltelt évtizedek alatt nagyon fásultak és cinikusak lettek. Ez egy olyan időszak, amikor mindannyiótoknak, akik osztoztok abban a tudatban, hogy végtelen és örökkévaló fénylények vagytok, saját kapcsolatokat kell kialakítanotok egymással. Azok, akik már jó ideje ébren vannak, sokféle módon segíthetnek az újonnan ébredőknek, és az újonnan ébredők felajánlhatják ezt a lelkesedést, ezt az örömöt és ezt a reményt, hogy segítsenek azoknak, akik hagyták, hogy rezgésük lecsökkenjen.


Nos, néhány felébredt egyén rezgésének csökkenését sok olyan jóslat okozta, amelyek nem váltak valóra, beleértve a tudatossági váltásra vonatkozó jóslatokat is. És időről időre beszippantották őket az összeesküvés-elméletek hívei és honlapjai is. Tehát ami ott van a Földön, az a körülmények egyedülálló együttese, ahol azok közületek, akik már jó ideje ébren vannak, felismerhetik ezt a lehetőséget, hogy az újonnan ébredteket önmagukba tereljék, ahelyett, hogy megengednék nekik, hogy minden nyúlüregbe lemenjenek, és minden jóslatot meghallgassanak vagy elolvassanak arról, hogy mi fog történni legközelebb.


Azoknak közületek, akik újonnan ébredtek, egyedülálló lehetőségük van arra, hogy a fásultabb és cinikusabb felébredteket visszavezessék önmagukba, vissza a szívükbe, vissza ahhoz, ami miatt először is felébredtek. Az utóbbi időben a spirituális és new age közösségek kissé zavarossá váltak, és ahelyett, hogy mindezt átrostálnátok, hogy megtaláljátok az egyetlen igaz igazságot, azt javasoljuk, hogy töltsetek több időt meditációval és relaxációval, töltsetek több időt a természetben, és kapcsolódjatok szeretteitekhez, beleértve az állatbarátokat is.


Itt az ideje, hogy emlékezzünk az alapokra, mondhatni a spiritualitás 1x1-re. Végtelen és örökkévaló szeretet- és fénylények vagytok, és ti teremtitek a valóságotokat, annak minden egyes másodpercét. Változásokat úgy tudtok elérni, hogy növelitek a rezgéseteket, és ezt csak úgy tudjátok megtenni, ha befelé mentek, és megérzitek, hogy mi van jelen, mert nem tudjátok emelni a rezgéseteket, ha nem tudjátok, hogy hol van. Ha nem tudod, hogy mit érzel, nem tudod megváltoztatni, hogy mit érzel.


Ezért azt tanácsoljuk, hogy keressétek meg a tökéletes felemelkedési társat magatoknak, és használjátok ki a társrendszert. Mindannyian profitálhattok abból, ha összekapcsolódtok egymással, és amikor ezt megteszitek, akkor az emberiséget sokkal közelebb hozzátok az egységtudatossághoz, az egységhez, az emberi kollektív tudatosságnak ahhoz a változatához, amely felemelkedik.


0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page