top of page
Keresés

Új portálok nyílnak meg az átmenet befejezéséhez

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon is elérhetőek vagyunk mindannyiótok számára, bármely nap bármely időpontjában. Nagyon szeretjük az emberiséget, és mindannyiótokat egyénként is szeretünk, és ezért vagyunk ennyire elérhetőek számotokra. Keressük a lehetőségeket, hogy megmutassuk nektek ezt a szeretetet, és mindannyiótoknak lehetősége van arra, hogy többet kapjatok abból, amit fel tudunk ajánlani az elkövetkező hetekben és hónapokban, mert új portálok nyílnak meg az égboltotokon, amelyek szállítórendszerek a magasabb frekvenciájú energiák számára az egész univerzumból.


Az emberiséget mindig magas frekvenciájú, pozitív energiákkal bombázzák, de mindig van hely még többnek is. Ezt fedeztük fel mi is, az összes többi segítővel együtt, akik a magasabb birodalmakban vannak, és tudjuk, hogy mindenkit és mindent átalakít a fény. És azt is tudjuk, hogy titeket a szeretet alakít át.


Amikor magasabb frekvenciával bombázunk benneteket, minden lény számára nehezebbé válik az alacsonyabb frekvencia fenntartása. Ez nehezebb munka. Az is könnyebb számotokra most, mint valaha is volt, hogy felismerjétek, mikor vagytok létezésetek egy alacsonyabb rezgésű pillanatában. Nem tehettek mást, minthogy észreveszitek, mert a negativitás egyre hangosabb és hangosabb lesz a fejetekben vagy a testetekben. Teljesebben érzitek az érzéseiteket, és ez szükséges ahhoz, hogy azzá váljatok, akivé rendeltetésetek szerint válnotok kell.