top of page
Keresés

Új információk, letöltések és ötletek elérése

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottan figyeltük, ahogyan mindannyian hozzáfértek az információcsomagokhoz, a letöltésekhez, amelyek a magasabb elmétektől, a vezetőitektől és más, hozzánk hasonló, magasabb dimenziókban lévő lényektől érkeznek hozzátok. Gyógyító energiákat kaptok, de megkapjátok a sablonokat is, a struktúrákat, amelyeken keresztül az új társadalmatok felépül. És csak néhányan kelletek, akik képesek vagytok befogadni és lefordítani az energetikai letöltéseket ötletekre, hogy valódi változás jöjjön létre ott a Földön.


Ti vagytok a változáshozók, az úttörők és a fénymunkások, akik el tudtok képzelni egy olyan társadalmat, ahol mindenkinek van elég, ahol igazságosan bánnak vele, és ahol béke van az egész bolygón. És így nektek kell lennetek azoknak, akik elviszik ezeket az új ötleteket, ezeket az új paradigmákat a kollektíva többi részéhez.


Most nincs itt az ideje, hogy ujjal mutogassatok arra, hogy ki miért felelős, és ki mit csinál a színfalak mögött. Hanem inkább most van itt az ideje, hogy kinyissátok a kezeteket, a tenyereteket, a koronacsakrátokat, mert annyi mindent kaphattok a magasabb birodalmaktól, ami segíteni fog nektek megteremteni azt a társadalmat, amelynek mindig is részesei akartatok lenni.