top of page
Keresés

Új Energiaháló a Föld körül, új szövetségesekkel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Továbbra is új szövetségeseket keresünk a tudatosságban. Kutatjuk az univerzumot, nem csak a galaxist, hanem az egész univerzumot, azok után, akik segíteni akarnak a tudatosság emelésében az összes fizikai sűrűségben, a létezés összes alacsonyabb dimenziós síkján. Sok új szövetségesre találtunk, akik segítenek nekünk egy új energiahálózat létrehozásában, hogy több szeretettel, több fénnyel, több támogatással vegyük körül a hozzátok hasonlóakat ott a Földön. Tudjuk, hogy milyen kihívást jelent mindannyiótoknak ott, és azt is tudjuk, hogy küzdötök azzal, hogy egy ilyen dualista világban éljetek, ami annyira polarizált, és ahol tudjátok, hogy ha a boldogságotokat egy kosárba rakjátok, akkor a kosár egy nap eltörik, vagy lyukas lesz, vagy ellopják.


De nektek az a dolgotok, hogy élvezzétek a világot. Arra vagytok hivatottak, hogy élvezzetek egy virágot, egy naplementét, egy ölelést, a bőséget és minden más dolgot, amit ott élveztek. És ezért szükséges, hogy egyszerre legyetek képesek élvezni az életet úgy, ahogy van, és mindazt, amit a fizikai birodalom kínál, és hogy ne ragaszkodjatok azokhoz a körülményekhez vagy materializált tárgyakhoz, amelyeket hajlamosak vagytok élvezni. Ügyesen kell ide-oda mozognotok a belső és a külső birodalom között, és azzal a belső tudattal, hogy végtelenek vagytok, minden, ami odakint van, végtelen, és valóban azt kívánva, hogy többet teremtsetek abból, amit élvezni akartok, anélkül, hogy ellenállnátok annak, ami tönkreteszi azt, amit élveztek, és ez valóban nagy feladat.


Az új barátainkkal, új szövetségeseinkkel együtt részben azon dolgozunk, hogy segítsünk enyhíteni a szenvedést, amit mindannyian a veszteségből, a puszta tényből, hogy a dualitás és polaritás eme univerzumában léteztek, tapasztaltok, hogy élvezni tudjátok a jó dolgokat, amíg tartanak, és bízhassatok önmagatok és e világegyetem végtelen természetében, és különösen a Forrásban, amelynek részei vagytok. Fel kell ismernetek végtelen és örök természeteteket ahhoz, hogy élvezhessétek mindazt, ami van, anélkül, hogy bármihez is ragaszkodnátok, és anélkül, hogy azon siránkoznátok, hogy mindennek, amit szerettek, megvan az ellentéte, és az ellentéteket hagyni kell, hogy együtt létezzenek.


Ha továbbra is élvezni akarod a valóság megtapasztalását, csak mozogj tovább a fény felé, férkőzz hozzá a benned lévő szeretethez, és bízz továbbra is az én, az univerzum és a Forrás végtelen és örök természetében, és nem fogsz csalódni. Nem fogtok arra az útra lépni, amely a kétségbeeséshez vezet. Ismerjétek fel, hogy minden negatív tapasztalat pozitív tapasztalatot teremt, és hogy fenntartjátok az egyensúlyt, de egyben azt is választjátok, hogy többet teremtsetek abból, amit meg akartok tapasztalni, és segítetek másoknak felébredni az igazságra, hogy nekik is megvan ez a képességük, a képesség, hogy ne csak teremtsenek, hanem a képesség, hogy valamit a tapasztalataikba fókuszáljanak. Ez egy olyan erő, amely soha nem tűnik el, bármennyire is tompítjátok vagy tagadjátok. Nyugodjatok meg és tudjátok, hogy még több segítség is mindig úton van, és tudjátok, hogy mindig fejlődtök és emelkedtek ott a Földön, és leljetek nagy vigaszra ennek az igazságnak a tudatában.