top of page
Keresés

Új együttműködések az Androméda-galaxisból származó lényekkel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.További munkatársakat keresünk ezen a galaxison túl, mert úgy érezzük, hogy eljött az ideje annak, hogy ilyen közös alkotás kezdődjön. Tudjuk, hogy hatékonyabbak vagyunk, ha több fény- és szeretetlény dolgozik velünk, és ezért hoztunk létre annyi szövetséget annyi lénnyel és kollektívával szerte ebben a galaxisban, és ahogy más galaxisokba nézünk segítségért, tudjuk, hogy a segítség, amit kapunk, hatékony. Érezzük azoknak az együttműködéseknek az erejét, amelyeket már sikerült megvalósítanunk. Nagyon aktívan igénybe vettük az Androméda-galaxisból származó lények és kollektívák segítségét, és továbbra is vizsgáljuk az összes szomszédos galaxist további együttműködők, további segítők, további barátok után, akikkel még nem találkoztunk.


Tudjuk, hogy mindannyian nagyon érdekeltek vagytok az együttműködésben, ahogyan ti is keresitek a lélekcsaládotok, a törzsetek tagjait, és igyekeztek összefogni velük, hogy segítsétek az emberiséget. Az emberiség felemelkedik, de az egész folyamat lehet sima és könnyű, de lehet nehéz és buktatókkal teli is. És itt jön a segítség. Itt jöttök ti is a képbe, mivel megvan a képességetek, hogy elérjétek az embereket most már szerte a bolygón, és megvan a képességetek, hogy összefogjatok azokkal a hasonlóan gondolkodó lelkekkel, akik segíteni akarnak, akik azt akarják, hogy az emberiség a sima és könnyű utat válassza.


Ez a tökéletes idő, azok miatt az energiák miatt, amelyek most az egész univerzumban jelen vannak. Természetesen mindannyian a Forrásenergiával dolgozunk, és folyamatosan együtt dolgozunk ennek az univerzumnak a Forrásával. Azokat az energiákat, amelyek támogatják az együttműködést, azok érzik, akik érzékenyek, és felismerik, hogy ez egy hívás. Ez olyasvalami, amit kötelességeteknek éreztek, amikor másokkal együtt gyűltök össze imára és meditációra, vagy amikor csak szándékokat fogalmaztok meg más emberekkel, ugyanúgy együttműködtök, mint ahogyan mi is együttműködünk újdonsült barátainkkal, akik valójában régi barátok, ezen a galaxison kívül.


Úgy éreztük, hogy az Androméda galaxisban élők nagyon szívesen fogadtak minket, és továbbra is keresni fogjuk azokat a csodálatos együttműködőket, akik csak segíteni akarnak abban, hogy ez az átmenet a lehető legsimább legyen az egész univerzum számára. Számokban rejlik az erő, és a számunk folyamatosan növekszik. Ti növelitek ezeket a számokat azzal a hajlandóságotokkal, hogy a felülről érkező magas frekvenciájú energiák csatornái, horgonyai legyetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."