top of page
Keresés

Öt egyszerű lépés a rezgésed emeléséhez

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon örülünk, hogy elhozhatjuk ezt a legújabb közvetítést. Tudatában vagyunk a kéréseiteknek, amiket megfogalmaztok, és ezért történik annyi szinkronicitás mindannyiótok számára, akik ezeket a közvetítéseket kapjátok. Rátok hangolódunk, mint kollektívára és mint egyénekre, és észrevesszük, hogy mire vagytok kíváncsiak. Fontos, hogy ti is ezt tegyétek magatokkal. A rendszeres ellenőrzése a csakráitoknak, a gondolataitoknak és az általános rezgéseteknek csodákat fog tenni, hogy összhangba kerüljetek azzal az élettel, amit élni akartok.


Olyan sok képességetek, olyan sok erőtök van, és mindez bennetek van, és az igazság az, hogy a mindennapi tevékenységeitek során sok mindenre kell koncentrálnotok rajtatok kívül, sok mindenre, amire a figyelmeteket fordítjátok. Javasoljuk, hogy válasszatok egy olyan időpontot, vagy több alkalmat a nap folyamán, amikor olyasmit csináltok, ami nem foglalja le a figyelmetek nagy részét, például vezetés, mosogatás vagy zuhanyzás, és használjátok ki azt az időt, amikor nem kell sok figyelmet fordítanotok arra, amit csináltok, hogy bejelentkezzetek.


Először is vegyetek egy mély lélegzetet. A második dolog, amit tenni akartok, hogy észreveszitek, mire gondoltok. A harmadik dolog, amit tenni akartok, hogy észreveszitek, van-e feszültség a testetekben. A következő dolog, amit tenni akartok, hogy ellenőrzitek a csakráitokat, hogy éreztek-e blokkokat vagy nehézséget valamelyikben. Végül pedig rá kell hangolódnotok arra, hogyan érzitek magatokat, az általános rezgésetekre. És a gyakorlat ezen pontján ennek már nagyon világosnak kell lennie számotokra.


Ha már a tisztulásról beszélünk, ha van valami, amit ki kell tisztítanotok, akkor a következő pillanatokban könnyedén megtehetitek. Fontos, hogy a belső folyamataitok szintjén maradjatok, mert a dolgok olyan gyorsan változnak ott a Földön. Sokkal gyorsabban tudjátok manifesztálni azt, amit akartok és azt, amit nem akartok. Ezért soha nem volt még olyan fontos, mint most, hogy odafigyeljetek.


És azok közületek, akik ébren vannak, érzékenyek is. Érzelmesek vagytok, empatikusak vagytok, és ez azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel vagytok képesek egy ilyen gyakorlatot használni és hasznot húzni belőle. Nem baj, ha feszültséget hordoztok magatokban. Nem baj, ha a gondolataitok nem a legpozitívabbak, amiket gondolhattok. Nem baj, ha alacsonyabb rezgést érzékeltek magatokban. Azért vagytok ott, hogy ezt tegyétek. Azért vagytok ott, hogy felismerjétek és elengedjétek. Azért vagytok ott, hogy elengedjétek azt, ami már régóta ugyanabban a rezgésben tart benneteket. Így tudatosan emelitek a rezgéseteket, és a rezgésetek tudatos emelésével egy magasabb frekvenciájú állapotba váltotok át.


Így éltek boldogan itt és most, és így kerültök közelebb a végső felemelkedésetekhez. Így kerültök napról napra közelebb ahhoz, hogy magasabb énetekké váljatok. Ennél nem bonyolultabb a dolog, bár természetesen bonyolultabbá is teheted, ha akarod. Azok közületek, akiknek megvan az a képességük, hogy meglehetősen gyorsan megváltoztassák azt, amire gondolnak és amit éreznek, máris mestereknek tekinthetik magukat. Amikor gyorsan és könnyen el tudjátok engedni, akkor tudjátok, hogy valamit jól csináltok, és eddig is sok mindent jól csináltatok. Tehát kérlek, ne keseredjetek el, ha minden egyes bejelentkezéskor találtok valamit, amit el kell engednetek, mert ez az, amiért ott vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page