top of page
Keresés

Óriási, nagyszabású változások, amiket mindannyian akartok a Földön

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Olyan módon kapcsolódunk mindannyiótokhoz és az univerzum összes többi lényéhez és kollektívájához, amely lehetővé teszi számunkra, hogy jobban megértsük a Forrás minden aspektusát. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy minél többetekkel találkozhatunk tudatosan, amíg éber állapotban vagytok, mert tudjuk, hogy mindannyian milyen sokat tudtok adni, milyen sokat tudtok nyújtani nekünk önmagunk megismerésében. Olyan sok erő rejlik abban a sokféleségben, ami az univerzum minden lénye között létezik. Mindannyian képesek vagytok ezt meglátni, meglátni a különbözőségeiteket, mint ami erőteljessé tesz benneteket, mint kollektívát, és ez a cél mindannyiótok számára itt és most.


Szeretnétek összejönni és megtapasztalni az egységtudatosság erejét; azt akarjátok, hogy mindenki lehetőséget kapjon arra, hogy pontosan az legyen, aki, és hogy beilleszkedjen abba a térbe, amit mindig is ki kellett töltenie. Szeretetteljes és elfogadó embernek lenni hatalmas hatással van a kollektívára, amelynek része vagy, és az egész univerzumra. Minden alkalommal, amikor engedélyt adsz valakinek arra, hogy pontosan az legyen, aki, akkor ezt az összejövetelt még inkább lehetővé teszed. Kollektívaként erőteljesebbé teszitek magatokat, és erőteljes kollektívaként hatalmas, masszív változásokat tapasztalhattok meg, olyan változásokat, amilyenekre mindannyian vártatok.


A probléma a legtöbb ember szemléletével ezekkel a változásokkal kapcsolatban az, hogy azt feltételezik, hogy valami rajtuk kívül álló dolog fogja elindítani a változásokat. De amikor felismeritek, hogy az erő mindvégig bennetek volt és bennetek marad, ennek elégnek kell lennie ahhoz, hogy mosolyt csaljon az arcotokra, hogy felmelegítse a szíveteket, és hogy megkérdezzétek magatoktól, hogyan tudnátok jobban elfogadni másokat, még akkor is, ha azok radikálisan különböznek attól, ahogyan ti éltek.


Természetesen nem mindig könnyű csak úgy elfogadni egy olyan ember tetteit, aki árt másoknak, vagy egy olyan ember hitét, amely rasszista, nőgyűlölő vagy homofób, de ez az első lépés ahhoz, hogy meggyógyuljon, és azzá váljon, aki ő maga valójában. Ti, mint társadalom, megpróbáltatok egyszerűen börtönre vagy akár halálra ítélni mindenkit, aki nem azt teszi, ami mindenkinek a legjobb. Megpróbáltátok ezt a tudatossági szintet egy tökéletesebb világban való élethez való hozzáállásotokban, és nem működött. Valójában ez a stratégia visszafelé sül el, mivel a börtöneitek csak a még több bűnözés és a még több erőszak táptalajává válnak, és az a megközelítésetek, hogy a terrorizmust bombák ledobásával kezelitek, csak még több terroristát hoz létre.


Tehát be kell ismernetek, hogy a világotok megközelítése nem működött, és akkor láthatjátok, hogyan tudnátok elfogadni, megbocsátani és vállalni mindenkit olyannak, amilyen. És amikor ezt meg tudjátok tenni, akkor meglátjátok azokat a hatalmas, masszív változásokat, amiket ott a Földön látni akartok, és azonnal látni fogjátok őket, mert azon az új lencsén keresztül fogjátok látni a világot, amit felvettetek. Másképp fogtok rezegni, és híreket és más történeteket fogtok vonzani az emberek összefogásáról, mert meghoztátok magatokban azt a döntést, hogy elkezdtek másokat elfogadni, függetlenül attól, hogy mit tesznek, mit gondolnak, mit mondanak és mit hisznek. Ez az, amiben az igazi erőtök rejlik.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page