top of page
Keresés

Így van és mindig is így lesz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindent figyelembe veszünk, valahányszor átadunk nektek egy ilyen közvetítést. Tudjuk, hogy sokan közületek úgy érzitek, hogy közvetlenül hozzátok szólunk, és ez azért van, mert mindannyiótokat figyelembe veszünk, mint egyéneket és mint az emberi kollektív tudatosságot, ami vagytok. Tudjuk, hogy ezek nagyon nagy kihívást jelentő idők mindannyiótok számára, nem csak azért, amin egyénileg mentek keresztül, hanem azért is, amit globálisan és a közösségeitekben tapasztaltok.


Vigaszt találtok abban, hogy olyan lényektől hallotok, mint mi, és ez jó dolog, de legtöbbször mi csak azt mondjuk el nektek, amit már tudtok, és ez a megerősítés és a szinkronicitás az, amire igazán reagáltok. Azért rezonál valami, amit átadunk nektek, mert az már bennetek van, és arra vár, hogy elérjétek. Aktiválásokat adunk nektek, nemcsak ezeken az üzeneteken keresztül, hanem a csatornán keresztül továbbított energián keresztül is. Ő (Daniel Scranton) egy adó a számunkra, ti pedig kedves vevők vagytok, akik úgy döntöttetek, hogy megnyitjátok magatokat valami előtt, amit helyesnek éreztek.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy azért beszélünk közvetlenül hozzátok, mert tudjuk, hogy valójában milyen jók vagytok. Látjuk a potenciálotokat, és tudjuk, hogy időnként csak egy kis megerősítésre van szükségetek, hogy folytathassátok gyönyörű utazásotokat. Minden alkalommal, amikor kapcsolatba lépünk veletek, felragyogtatjátok a fényeteket, és ez örömet okoz nekünk. Úgy tekintünk rátok, mint társ-teremtőkre mindebben, és mindig is úgy fogunk tekinteni. Tudjuk,