top of page
Keresés

Így van és mindig is így lesz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindent figyelembe veszünk, valahányszor átadunk nektek egy ilyen közvetítést. Tudjuk, hogy sokan közületek úgy érzitek, hogy közvetlenül hozzátok szólunk, és ez azért van, mert mindannyiótokat figyelembe veszünk, mint egyéneket és mint az emberi kollektív tudatosságot, ami vagytok. Tudjuk, hogy ezek nagyon nagy kihívást jelentő idők mindannyiótok számára, nem csak azért, amin egyénileg mentek keresztül, hanem azért is, amit globálisan és a közösségeitekben tapasztaltok.


Vigaszt találtok abban, hogy olyan lényektől hallotok, mint mi, és ez jó dolog, de legtöbbször mi csak azt mondjuk el nektek, amit már tudtok, és ez a megerősítés és a szinkronicitás az, amire igazán reagáltok. Azért rezonál valami, amit átadunk nektek, mert az már bennetek van, és arra vár, hogy elérjétek. Aktiválásokat adunk nektek, nemcsak ezeken az üzeneteken keresztül, hanem a csatornán keresztül továbbított energián keresztül is. Ő (Daniel Scranton) egy adó a számunkra, ti pedig kedves vevők vagytok, akik úgy döntöttetek, hogy megnyitjátok magatokat valami előtt, amit helyesnek éreztek.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy azért beszélünk közvetlenül hozzátok, mert tudjuk, hogy valójában milyen jók vagytok. Látjuk a potenciálotokat, és tudjuk, hogy időnként csak egy kis megerősítésre van szükségetek, hogy folytathassátok gyönyörű utazásotokat. Minden alkalommal, amikor kapcsolatba lépünk veletek, felragyogtatjátok a fényeteket, és ez örömet okoz nekünk. Úgy tekintünk rátok, mint társ-teremtőkre mindebben, és mindig is úgy fogunk tekinteni. Tudjuk, hogy ugyanannyi válaszotok van, mint nekünk, és ez szintén az öröm és a remény állapotába hoz minket az emberiség számára. De végső soron, amit érzünk, az több mint remény. Tudjuk, hogy a helyes irányba mozogtok, és hogy elég sokan kapjátok ezeket az üzeneteket ahhoz, hogy hatással legyenek az emberi kollektív tudatosságra.


Tudjuk, hogy nem érjük el a lakosság többségét, és ez számunkra rendben van. Továbbra is el fogjuk érni azokat közületek, akik rezonálnak velünk és a rezgésünkkel. És tudjuk, hogy mindannyian terjesztitek a magas rezgésű adásokat a kedvességetekkel, az együttérzésetekkel és az embertársaitok támogatásával. Hálózatként dolgozunk együtt, hogy az emberiség felemelkedési folyamata örömteli és könnyedséggel teli legyen. És ami még ennél is jobb, segíteni szeretnénk mindannyiótoknak, hogy élvezzétek az utazásotokat, élvezzétek a jelen pillanatokat, és lássátok magatokat a fény gyönyörű lényeinek, akiknek mi mindig is látunk benneteket.


Kérlek, kérdezzétek tőlünk továbbra is, hogy mit szeretnétek tudni és mire van szükségetek, és mi továbbra is teljesíteni fogjuk, mert mi a részetek vagyunk és ti a részünk vagytok, és ez mindig is így volt és így is lesz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Комментарии


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page