top of page
Keresés

Így nyújtod és hajlítod az időt

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Rengeteg időnk van, mert nincsenek korlátaink, amikor az időről van szó, és mivel nincsenek korlátaink, amikor az időről van szó, időtlenek lehetünk. Meghívunk benneteket, hogy időtlennek tapasztaljátok meg magatokat, még akkor is, ha még mindig órákat és naptárakat használtok, hogy nyomon kövessétek a dolgokat ott a Föld bolygón. Igen, ez nekünk könnyű, nektek pedig kihívás, de azért mentetek a Földre, mert szeretitek a kihívásokat. Nem vagytok ott csapdába esve, és nem csak azért vagytok ott, mert karmát hoztatok létre másokkal. Önszántatokból vagytok ott, és ezt a döntést azért hoztátok, mert valóban szeretitek a kihívásokat.


Amikor valamiből kevesebb van, például pénzből, akkor nyújtózkodnotok kell. Minden egyes pénzdarabkát, amitek van, ki kell használnotok, és ugyanez igaz akkor is, amikor úgy érzitek, hogy bizonyos időkorlátok vannak rajtatok. Amikor úgy érzitek, hogy kevesebb időtök van, akkor még inkább jelen kell lennetek abban az időben, ami a huszonnégy órás napotokban van. Így nyújtjátok az időt; úgy, hogy nagyon is tudatában vagytok minden egyes múló pillanatnak. Azzal, hogy döntést hoztok arról, hogy milyen lesz a kapcsolatotok az idővel. Ha azt akarjátok, hogy az idő gyorsabban haladjon, amikor egy forgalmi dugóban vagytok, akkor megvan a képességetek, hogy ezt megtegyétek. Ha azt akarjátok, hogy gyorsabban haladjon a felemelkedésetek befejezése során, akkor ezt is megtehetitek. Ha egy pillanatot élveztek az időben, akkor azt el tudjátok nyújtani, és úgy érezhetitek, hogy hosszabb, mint amilyen valójában. Az időnek nem kell repülnie, amikor jól érzitek magatokat.


Ugyanúgy dolgozhattok az idővel, ahogyan minden fogalommal, minden ötlettel, minden rezgéssel, minden érzelemmel és minden gondolattal. Ez az, amiért ott vagytok. Azért vagytok ott, mint teremtő lények, hogy felhasználjátok azt, amit nyersanyagként kaptok. Az idő, akár hiszitek, akár nem, az egyik ilyen nyersanyag, ahogy a pénz is, és a szeretet is. Hozzatok több szeretetet mindenbe, amit csináltok, és árasszátok bele ezt a szeretetet, és akkor nem lesznek problémáitok az idővel, mert szeretni fogjátok azt, amit csináltok, és azt, akivel csináljátok. A szeretet mindig a válasz. A szeretet mindig a titok, és több szeretetet érezhettek, ha jobban jelen vagytok.


Amikor jelenlévőbbek vagytok, akkor földeltebbek és szívközpontúbbak vagytok, és ezért nagyobb valószínűséggel érzitek azt a szeretetet, ami a valódi énetek, a valódi lényegetek. Tegyétek az időt a barátotokká, az eszközötökké és a segítőtökké, és akkor az lesz számotokra. Ne féljetek a jövőtől, és ne sajnáljátok a múltat, és meg fogjátok változtatni az időhöz és a jelen pillanathoz való viszonyotokat is, ahol minden erőtök és minden szeretetetek van.


A szeretet és a fény időtlen lényei vagytok, és ez az egész élettapasztalat csak egy szelet az örökkévalóság birodalmában. Ezért arra kérünk benneteket, hogy erre is emlékezzetek, amikor legközelebb az idő miatt stresszelitek magatokat. Emlékezzetek arra, hogy végtelen és örök természetetek mindig elérhető számotokra, ha ráhangolódtok a szívetekre.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentarer


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page