top of page
Keresés

Érezd az extázis legmagasabb fokát drogok nélkül

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Az extázis nagyon magas magasságaiba vittük magunkat, hogy jobban megértsük, hogy jobban megismerjük, mi a Forrás. Nekünk nincs fizikai testünk, és mint ilyen, nem használhatunk drogot, vagy akár egy természetes módon előforduló anyagot, hogy eljussunk ezekbe a magasságokba. Nem használhatjuk a szexet, vagy akár a tudatos légzést sem, hogy eljussunk ezekbe a magasságokba.


Minden, amink van, az a vágyunk és a fókuszunk, és szeretünk beleérezni abba, ami a Forrás jelen pillanata, szemben azzal, ami a Forrás tegnapja volt, hogy egy nagyon ügyetlen hasonlatot használjunk, mivel itt nem igazán van időnk, de van egyfajta kiterjedésérzetünk. Megvan az az érzésünk, hogy a Forrás növekedik, egyre inkább azzá válik, ami a Forrás valójában, ami a feltétel nélküli szeretet. És igyekszünk érezni, mert az érzés segít felismerni, hogy élünk és fejlődünk.


Most azért mondjuk ezt el mindannyiótoknak, mert azt akarjuk, hogy tudjátok, hogy az extázis magasságaiba eljuthattok drogok nélkül, természetes anyagok nélkül, szex nélkül, sőt még a légzésmódotok megváltoztatása nélkül is. Eljuthattok oda vágyakozással és összpontosítással; eljuthattok oda, ha emlékeztek arra, hogy ti vagytok a Forrás, és hogy a Forráshoz legjobban az általatok érzett szereteten keresztül férhettek hozzá.


Fókuszálhattok a szívetek középpontjára, és összpontosíthattok valakire vagy valamire, akit vagy amit szerettek, és eljuthattok oda. A világotokban semminek sem kell megváltoznia ahhoz, hogy megtapasztaljátok az eksztázis eme magasságait. Emlékezzetek erre; emlékezzetek erre, amikor az élet lehangol benneteket, és nem tudjátok, mikor fordulnak meg a dolgok számotokra, az emberiség számára vagy valaki számára, akit szerettek. Emlékezzetek arra, hogy a Forrás bennetek van, hogy ti vagytok a Forrás, és hogy a Forrás mindenhol ott van körülöttetek, és fókuszáljatok egy kicsit.


Tegyétek az érzéseiteket az első helyre; tegyétek első számú prioritásotokká, hogy hogyan érzitek magatokat. És ha ezt teszitek, akkor egyre jobban fogjátok csinálni. Jobban fogtok érezni valamit szándékosan, és ez valóban a végső cél az egész emberiség számára, akár felismeritek, akár nem. Először is, érezzetek az összes érzést, és aztán válasszátok ki, hogy melyiket szeretitek. Végül megmutatjátok magatoknak, hogy bármikor és bárhol képesek vagytok érezni ezeket az érzéseket. És akkor feltétel nélkülibbé váltok, és még inkább a valódi énetekké, a Forrásenergiából származó Énetekké váltok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page