top of page
Keresés

Élelmiszerhiány, pénzügyi összeomlás és szökőár jön?

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül

"Üdvözlet! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon elégedettek vagyunk a fejlődésetekkel ott a Földön, és a szellemi vezetőitek és a Felsőbb Énetek is. Mindenki, aki egy magasabb dimenziós síkról tekint rátok, a pozitívumokat nézi. Mindannyian az előrehaladást hangsúlyozzuk, amit továbbra is tesztek, és nem fordítjuk a figyelmünket az emberiség számára létező olyan lehetőségekre, amelyek kataklizmákhoz vezetnének, mind természeti, mind emberi eredetű kataklizmákhoz. Egyik sincs a radarunkon, mert nem látjuk értelmét annak, hogy energiát vagy figyelmet fordítsunk ezekre az idővonalakra. Léteznek ezek az idősíkok? Természetesen léteznek. Muszáj, mert a Forrás mindent meg akar tapasztalni.


De amit egyénként teszel, a Földön élve, az az, hogy a saját személyes tapasztalataidat használod arra, hogy meghatározd, miből akarsz többet. Néhányan valóban több drámát és traumát akarnak, és erre fókuszálnak, és meg is kapják. Néhányan több békét, szeretetet és egységet akarnak, és erre fókuszálnak, és végül meg is kapják. Figyeljétek meg a "végül" szót ebben az utolsó kijelentésben. Úgy kell összpontosítanotok, hogy segítsetek elengedni minden drámát és traumát a jelenlegi valóságotokból. Általában véve nem ugrotok át olyan gyorsan az egyik valóságból egy olyanba, amelyik jelentősen különbözik, hogy azonnal észrevegyétek a különbségeket. Tehát ez egy fokozatos utazás, amit megtesztek. Ez a lassabb, de kielégítőbb út, mint a kvantumugrás, és így megtapasztalhatjátok a növekedéseteket.


Megtapasztalhatjátok a fókuszálás és az érzés örömét, és aztán láthatjátok, hogy amire fókuszáltatok, az a valóságotokban meg is valósul. Ez egy gyönyörű felállás. Ez az, amibe mindannyian beleegyeztetek, és tudtátok, hogy belekerültök, amikor beléptetek ebbe az univerzumba. Ennél semmi bonyolultabb nem történik itt. Nos, igen, vannak bizonyos tapasztalataitok, amelyeket az utatokba helyeztek, hogy kihívások elé állítsanak benneteket és segítsenek nektek a fejlődésben, és ezért nincs mindenkinek az útja tele szivárványokkal, egyszarvúakkal és virágokkal.


Mindig hasznodra válik, ha ez az akadály az utadba kerül, mert akkor felfedezed, hogy mennyi minden van még benned, ami segít túllépni azon az akadályon. Ez egy nagyon jó felállás is, mert a Forrásként akarjátok megtapasztalni magatokat, és ha soha nem kell befelé nyúlnotok, hogy még több Forrásenergiát találjatok magatokban, mert minden tökéletesen kibontakozik rajtatok kívül, akkor megfosztjátok magatokat egy nagyon fontos tapasztalattól. Ez az a tapasztalat, amit mindannyian akartunk, amikor ebbe az univerzumba jöttünk, és ez az a tapasztalat, amit mindenki a maga módján és a saját időzítésében kap meg.


Továbbra is úgy fogunk látni benneteket, mint akik szembenéznek ezekkel a kihívásokkal és meglátják bennük a növekedés lehetőségeit. Továbbra is úgy fogunk látni benneteket, mint akik ezzel az emberiségnek utat mutatnak, és továbbra is felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy valójában több olyan idősík áll most rendelkezésetekre, ahol a dolgok egyre jobbak és jobbak lesznek ott a Földön, nem pedig egyre rosszabbak és rosszabbak. Tehát amikor látjátok azokat a jelentéseket az élelmiszerhiányról, a pénzügyi összeomlásokról, a szökőárakról és mindenféle más szerencsétlenségről, ami a Földön történik, akkor ezeket figyelmen kívül hagyhatjátok. Felismerhetitek, hogy ezek a lehetőségek léteznek, és hogy az emberek választhatják ezeket maguknak, de nem kötelező.