top of page
Keresés

Élelmiszerhiány, pénzügyi összeomlás és szökőár jön?

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül

"Üdvözlet! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon elégedettek vagyunk a fejlődésetekkel ott a Földön, és a szellemi vezetőitek és a Felsőbb Énetek is. Mindenki, aki egy magasabb dimenziós síkról tekint rátok, a pozitívumokat nézi. Mindannyian az előrehaladást hangsúlyozzuk, amit továbbra is tesztek, és nem fordítjuk a figyelmünket az emberiség számára létező olyan lehetőségekre, amelyek kataklizmákhoz vezetnének, mind természeti, mind emberi eredetű kataklizmákhoz. Egyik sincs a radarunkon, mert nem látjuk értelmét annak, hogy energiát vagy figyelmet fordítsunk ezekre az idővonalakra. Léteznek ezek az idősíkok? Természetesen léteznek. Muszáj, mert a Forrás mindent meg akar tapasztalni.


De amit egyénként teszel, a Földön élve, az az, hogy a saját személyes tapasztalataidat használod arra, hogy meghatározd, miből akarsz többet. Néhányan valóban több drámát és traumát akarnak, és erre fókuszálnak, és meg is kapják. Néhányan több békét, szeretetet és egységet akarnak, és erre fókuszálnak, és végül meg is kapják. Figyeljétek meg a "végül" szót ebben az utolsó kijelentésben. Úgy kell összpontosítanotok, hogy segítsetek elengedni minden drámát és traumát a jelenlegi valóságotokból. Általában véve nem ugrotok át olyan gyorsan az egyik valóságból egy olyanba, amelyik jelentősen különbözik, hogy azonnal észrevegyétek a különbségeket. Tehát ez egy fokozatos utazás, amit megtesztek. Ez a lassabb, de kielégítőbb út, mint a kvantumugrás, és így megtapasztalhatjátok a növekedéseteket.


Megtapasztalhatjátok a fókuszálás és az érzés örömét, és aztán láthatjátok, hogy amire fókuszáltatok, az a valóságotokban meg is valósul. Ez egy gyönyörű felállás. Ez az, amibe mindannyian beleegyeztetek, és tudtátok, hogy belekerültök, amikor beléptetek ebbe az univerzumba. Ennél semmi bonyolultabb nem történik itt. Nos, igen, vannak bizonyos tapasztalataitok, amelyeket az utatokba helyeztek, hogy kihívások elé állítsanak benneteket és segítsenek nektek a fejlődésben, és ezért nincs mindenkinek az útja tele szivárványokkal, egyszarvúakkal és virágokkal.


Mindig hasznodra válik, ha ez az akadály az utadba kerül, mert akkor felfedezed, hogy mennyi minden van még benned, ami segít túllépni azon az akadályon. Ez egy nagyon jó felállás is, mert a Forrásként akarjátok megtapasztalni magatokat, és ha soha nem kell befelé nyúlnotok, hogy még több Forrásenergiát találjatok magatokban, mert minden tökéletesen kibontakozik rajtatok kívül, akkor megfosztjátok magatokat egy nagyon fontos tapasztalattól. Ez az a tapasztalat, amit mindannyian akartunk, amikor ebbe az univerzumba jöttünk, és ez az a tapasztalat, amit mindenki a maga módján és a saját időzítésében kap meg.


Továbbra is úgy fogunk látni benneteket, mint akik szembenéznek ezekkel a kihívásokkal és meglátják bennük a növekedés lehetőségeit. Továbbra is úgy fogunk látni benneteket, mint akik ezzel az emberiségnek utat mutatnak, és továbbra is felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy valójában több olyan idősík áll most rendelkezésetekre, ahol a dolgok egyre jobbak és jobbak lesznek ott a Földön, nem pedig egyre rosszabbak és rosszabbak. Tehát amikor látjátok azokat a jelentéseket az élelmiszerhiányról, a pénzügyi összeomlásokról, a szökőárakról és mindenféle más szerencsétlenségről, ami a Földön történik, akkor ezeket figyelmen kívül hagyhatjátok. Felismerhetitek, hogy ezek a lehetőségek léteznek, és hogy az emberek választhatják ezeket maguknak, de nem kötelező.


A jövőtök nincs kőbe vésve, és senkié sincs kőbe vésve. Tehát az emberiség kollektívája biztosan nem egy elkerülhetetlen jövő felé halad. Az egyetlen dolog, amit mindannyian tesztek, az a felemelkedés, mert ez egyetemes szinten történik. Mindig tágultok, növekedtek, és egyre inkább azzá váltok, akik vagytok. Ez a ti jövőtök; hogy ezt hogyan teszitek, az rajtatok múlik, de mi mindig emlékeztetni fogunk benneteket, hogy van választásotok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page