top of page
Keresés

Áttérés az 5D-be és visszatérés a Forráshoz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon eltökéltek vagyunk, hogy elhozzuk nektek mindazt, amire szükségetek van ezeken az üzeneteken keresztül, és amire szükségetek van, az mindig jobb, mint amire vágytok, mert amire szükségetek van, az közelebb visz benneteket a létezés végső céljához, ami a Forráshoz való hazatérés. Mi tudjuk, hogy mire van szükségetek, és a Felsőbb Énetek is tudja. A vezetőitek tudják, hogy mire van szükségetek, és a galaktikus csapatotok is tudja. Az összes Felemelkedett Mester és Arkangyal tudja, hogy mire van szükségetek.


És ahogy megnyitjátok magatokat, hogy befogadjátok, amire szükségetek van és amit kaptok, ez sokkal jobb módja az imádkozásnak, mint egyszerűen könyörögni azért, amit akartok. Megvan a képességetek arra, hogy mindig ráhangolódjatok az energiákra, amiket kaptok, és amikor ezt teszitek, megtapasztalhatjátok a növekedést, ami akkor következik be, amikor apránként emelitek a rezgéseteket, és ennek a növekedésnek a megtapasztalása az, amiről ez az utazás szól. Mindenki kihagyhatná az összes tapasztalatot, és közvetlenül visszatérhetne a Forrásenergiához, de akkor úgyis elölről kezdenétek mindent, mert végső soron mégiscsak a tapasztalatokat akarjátok. Nem akartok gyorsvonattal a célba érni, bármit is gondoljatok időnként, hogy ez a helyzet.


Azért vagytok ott, hogy megtapasztaljátok, hogy ott vagytok, és hogy átmenjetek az összes élményen és érzésen, ami végül azt eredményezi, hogy hazatérhettek. De egyelőre fokozatos lépéseket tesztek abba az irányba, amit mi az ötödik dimenziónak nevezünk, ami a tudatosság egy magasabb szintje, és sokan