• Fehér Katalin

Átalakítunk egy ismerős médiumon keresztül

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Jelenleg új utakat keresünk, amelyeken keresztül elérhetünk minden egyes embert ott a Földön. Magunkra vállaltuk, hogy múzsaként dolgozunk, különösen a világotok zenészei számára. Szeretnénk minél több embert elérni, és tudjuk, hogy ezt úgy tudjuk elérni, ha a zenészeket arra inspiráljuk, hogy olyan zenét és dalszövegeket írjanak, amelyek mélyen megérintik a hallgatót. Megértjük a hang erejét; ezért hozzuk át azokat a hangokat, amelyeket Daniel készít, mielőtt megszólalnánk rajta keresztül.


Arra törekszünk, hogy olyan módon érjünk el hozzád, ahogyan az általa elmondott szavak nem tudnak. A hang mindig is az egyik legerősebb erő lesz az egész világegyetemben, és mi eddig is használtuk, de nem olyan mértékben, mint mostantól fogva. Ettől a ponttól kezdve a legtöbb zene, amit hallotok, tartalmazni fog némi kódot és fényt, hogy alapvető szinten megváltoztassa a hallgatót. Sokféleképpen átalakulhatsz, és nem kell észrevenned, hogy ez történik, amikor történik. De sok ember vonzódni fog ahhoz, hogy bizonyos dalokat újra és újra meghallgasson, és nem feltétlenül érti, hogy miért.


Mindenki, akit megérint és meghat a zene, megérti, hogy ez olyasmi, amin segíteni kell. Tudjuk, hogy egyesek úgy érzik, hogy a zene jobb volt egy bizonyos évtizedben a múltban, és ezek az emberek nem biztos, hogy nyitottak arra, hogy olyan zenét hallgassanak, ami vadonatúj, de gyakran a háttérben szól, miközben a közértben, az áruházban vagy máshol vagyunk, ahol nem igazán akartunk zenét hallgatni. De ettől függetlenül ott lesz, és hatással lesz mindannyiótokra, olyan módon ér el benneteket, ahogyan másképp nem érhetett volna el.


Ez az emberiséget alapjaiban fogja megváltoztatni. Tudjuk, érezzük. És már most elkezdtünk együtt dolgozni azokkal, akik megfogják az inspirációt, és futni fognak vele. Mindenki profitálni fog belőle, mert a hang terjed, és egy dal rezgése ott marad a térben, még a dal befejezése után is. Nagyon izgatottak vagyunk emiatt, és meghívunk benneteket, hogy legyetek velünk együtt izgatottak, mert a dolgok nagyon érdekessé válnak a Föld bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".