top of page
Keresés

Árnyékmunka és az öröm keresése

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nem-fizikai lényekként nagyon érzékeny lények vagyunk. Számunkra az érzés a minden, és nagyon kifinomult érzékszerveink vannak, mert képesek akarunk lenni arra, hogy a legkisebb különbséget is érezzük az egyik rezgés és a másik között. Ez a képesség tesz minket mesteri teremtőkké, és ez az, amire vágyunk, hogy ti is azok legyetek, amíg még fizikai testben vagytok. Azt akarjuk, hogy érzékenységeteket a legnagyobb értéketekként éljétek meg, és ez azt jelenti, hogy mindent éreznetek kell, ami bennetek felbukkan. De ez nem jelenti azt, hogy olyan helyzetekbe kell hoznod magad, ahol tudod, hogy rosszul fogod érezni magad.


Azért vagytok ott, hogy vezetők, tanítók és gyógyítók legyetek, de nem mártírok. Nem kell az összes legszörnyűbb híreket keresnetek ahhoz, hogy tudjátok, hová kell a legtöbb szeretetet és fényt küldenetek. Érzékenyek akartok lenni erre az érzékenységre. Meg akarjátok védeni önmagatoknak ezt az aspektusát, hogy ne égjetek ki. Ezért is fontos, hogy azt tegyétek, ami örömet okoz nektek, és hogy életetek azon aspektusaira összpontosítsatok, amelyek működnek.


Mindig fel fog jönni bennetek valami, hogy érezzétek, ha szükségetek van arra az adott érzelemre. Tehát nem is kell a múltatokban vagy az előző életetekben a legrosszabb élményeket keresnetek. Elő fognak jönni, és a megfelelő időben fognak előjönni, hogy foglalkozzatok velük, és addig is, miért ne élnétek egyszerűen azt az