top of page
Keresés

Árnyékmunka és az öröm keresése

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nem-fizikai lényekként nagyon érzékeny lények vagyunk. Számunkra az érzés a minden, és nagyon kifinomult érzékszerveink vannak, mert képesek akarunk lenni arra, hogy a legkisebb különbséget is érezzük az egyik rezgés és a másik között. Ez a képesség tesz minket mesteri teremtőkké, és ez az, amire vágyunk, hogy ti is azok legyetek, amíg még fizikai testben vagytok. Azt akarjuk, hogy érzékenységeteket a legnagyobb értéketekként éljétek meg, és ez azt jelenti, hogy mindent éreznetek kell, ami bennetek felbukkan. De ez nem jelenti azt, hogy olyan helyzetekbe kell hoznod magad, ahol tudod, hogy rosszul fogod érezni magad.


Azért vagytok ott, hogy vezetők, tanítók és gyógyítók legyetek, de nem mártírok. Nem kell az összes legszörnyűbb híreket keresnetek ahhoz, hogy tudjátok, hová kell a legtöbb szeretetet és fényt küldenetek. Érzékenyek akartok lenni erre az érzékenységre. Meg akarjátok védeni önmagatoknak ezt az aspektusát, hogy ne égjetek ki. Ezért is fontos, hogy azt tegyétek, ami örömet okoz nektek, és hogy életetek azon aspektusaira összpontosítsatok, amelyek működnek.


Mindig fel fog jönni bennetek valami, hogy érezzétek, ha szükségetek van arra az adott érzelemre. Tehát nem is kell a múltatokban vagy az előző életetekben a legrosszabb élményeket keresnetek. Elő fognak jönni, és a megfelelő időben fognak előjönni, hogy foglalkozzatok velük, és addig is, miért ne élnétek egyszerűen azt az életet, amit élni akartok? Rengeteg szabad időtök van arra is, hogy ráhangolódjatok azokra a magasabb frekvenciájú rezgésekre, amelyek elérhetőek számotokra. És ezért azt ajánljuk, hogy szándékosan érezzétek azokat.


Ez az az élet, amit meg akartok teremteni magatoknak, és ez az a világ, amiben élni akartok, és minden, ami alacsonyabb rezgésű, azt lehetőségetek lesz megtapasztalni. De ismétlem, nem kell kutakodnotok, keresve az összes lehetséges forgatókönyvet, ami kiválthatja az érzelmeiteket. Továbbra is hozzá akartok férni a magasabb frekvenciájú rezgésekhez, amelyek beérkeznek, és azokat hangsúlyozni.


És amikor valami felbukkan bennetek, ami nem esik jól, akkor ne féljetek tőle. Nem szeretnétek elfutni előle. Nem akartok úgy tenni, mintha ez nem lenne része a tapasztalatotoknak és az emberi tapasztalatnak. Mindez az, és mindezt meg kell tapasztalnotok ahhoz, hogy integráljátok önmagatok minden aspektusát, hogy azokká a teljes lényekké váljatok, akiknek mindig is szántátok magatokat ebben az életben, és szükségetek van erre az érzékenységre, hogy megteremtsétek azt a valóságot, amit meg akartok tapasztalni.


Csak azt látjuk, hogy sokan közületek túl gyakran mennek el valamelyik szélsőséges irányba. Nem kell elkerülni a fájdalmat, de nem is kell keresni azt. Ha nem féltek valamitől, ha nem próbáljátok elnyomni, akkor sokkal barátságosabb kapcsolatot tudtok kialakítani iránta és vele, és ez az, amire mi vágyunk számotokra. Azt is tudjuk, hogy már sok árnyékmunkát elvégeztetek, és tudjuk, hogy készen álltok a valóság egy sokkal könnyedebb változatára. És így ez az, amire továbbra is hívni fogunk titeket, hogy csatlakozzatok hozzánk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page