top of page

Pénz Reiki I. (Gyakorló)

Ár:

25 000 Ft

Időtartam:

2023. február 17.
1 napos

Pénz Reiki I. (Gyakorló)

Pénzügyi nehézségeid vannak?

Problémás a kapcsolatod a pénzzel?

Sosem tudsz eleget keresni?

A kereseted kifolyik a kezeid közül?

Próbálkoztál a Vonzás Törvényével, eddig kevés sikerrel?


Ez a Stephanie Brail által alapított rendszer a pénzre és nem a bőségre összpontosít.

A Pénz Reiki az első olyan tanfolyam, amely megtanít arra, hogyan javíts a saját pénzzel való kapcsolatodon, eltávolítva a pénzzel kapcsolatos energetikai blokkokat és megszüntetve minden olyan korlátozó hiedelmet, amely megakadályozhat abban, hogy megszerezd mindazt a gazdagságot, amit isteni teremtményként megérdemelsz.


A tanfolyam végén Pénz Reiki Gyakorló leszel.

Képes leszel javítani a pénzzel való kapcsolatodon, de sikerülni fog más emberekkel és az egész világgal is ugyanezt tenned.


Fedezd fel a pénz mögött megbúvó energiát, és azt, hogy miért hordoz a pénz gondolata rengeteg negatívumot.

Tanuld meg, hogyan kezelheted magadat és más embereket a Pénz Reiki segítségével! Egy olyan eszközt kapsz a kezedbe, amely a világot egyenlőbbé, igazságosabbá és gazdagabbá teszi, meggyógyítva azt mindattól a negativitástól, amely napjainkban a gazdagok és szegények közötti egyenlőtlenség miatt sújtja.


Tanuld meg, hogyan kereshetsz pénzt pozitív energiák által, és hogyan kezelheted ki magadat és más embereket a pénzzel kapcsolatos negatív energiákból. Azért vagyunk itt, hogy kifejezzük az isteniségünket ebben a földi tapasztalatban, és semmi isteni nincs abban, ha nem tudunk pénzt és ezzel együtt szabadságot teremteni magunknak, vagy kénytelenek vagyunk eltűrni a hiányt! 


A tanfolyam során megkapod a szükséges behangolást, megtanulod a gyakorlat mögötti elméletet, bemutatásra kerül egy új és erőteljes szimbólum, minden olyan információval, amire szükséged van ahhoz, hogy a saját és mások javára használd.


Ez a tanfolyam minden szükséges tudást megad neked ahhoz, hogy elkezdhesd a Pénz Reiki gyakorlói tevékenységedet.


Legbelül mindannyian szeretnénk pénzügyi gondok nélküli életet élni.

Fedezd fel a pénz mögött rejlő energiát és azt, hogy miért van a pénz gondolata olyan erős negativitással feltöltve. Ezen a tanfolyamon megtanulod megtisztítani a pénz témája körüli energiát, és ezáltal segíthetsz másoknak javítani a pénzzel kapcsolatos negatív hozzáállásukon.


Mi történik az embert körülvevő energiával, amikor a pénzre gondol? Tehetünk valamit ez ellen?


A pénz mindenhol ott van. De nem gyakran gondolunk arra, hogyan működik, miért fontos, vagy hogyan befolyásolja az életünket. Tanuld meg más szemszögből látni a pénzt! Tekints új megértéssel és együttérzéssel a pénzre, a bőségre és a saját jólétteremtő képességed közötti kapcsolatra a tanfolyamon tanultaknak köszönhetően.


A Pénz Reiki nem egy gyors meggazdagodásról szóló rendszer, amely egyik napról a másikra gazdaggá tesz, és biztosan nem fogod megnyerni a lottót sem! A Pénz Reiki energiái azért vannak itt, hogy segítsenek átalakítani a pénz energetikai rezgéseit a bolygón, valamint hogy segítsenek neked a személyes pénzügyi helyzetedben. Elkezditek összehangolni magatokat azzal a szándékkal, hogy a Legmagasabb Ösvényeteket követve tisztességgel kezdjetek el pénzt keresni. 


1. szint - Pénz Reiki Gyakorló:

A Pénz Reiki 1. szintjén megtanulod, hogyan használd a Pénz Reiki energiáit, beleértve a pénzügyi áldások, a kezelések és a pénzmágnes létrehozását. 


A Pénz Reiki Gyakorló tanfolyam tartalma: 

 • Bevezetés a Pénz Reikibe 

 • Miben különbözik a Pénz Reiki 

 • A Pénz Reiki és az energetikai rendszer 

 • Pozitív gondolkodás vs. pozitív érzés 

 • Hogyan hat a Pénz Reiki a bolygóra 

 • A Pénz Reiki és a Fénymunkások 

 • Pénz Reiki szimbólum 

 • Hogyan használjuk a Pénz Reikit 

 • Pénz Reiki kezelések 

 • Pénz Reiki magadnak 

 • Pénzmágnes készítése 

 • Pénz Reiki doboz 

 • Pénzügyi áldás 

 • Világpénz meditáció és még sok más.


Készen állsz arra, hogy békét köss a pénzzel és annak energiájával, hogy jobban jelen legyen az életedben?

Készen állsz arra, hogy javíts a pénzzel való kapcsolatodon a reiki segítségével?

Készen állsz arra, hogy megszabadulj azoktól az előítéletektől, amelyek eddig megakadályoztak a pénz és a gazdagság megszerzésében?


Előfeltétel: A tanfolyamon való részvétel előfeltétele a Reiki alapszintű ismerete (legalább Usui Reiki 1. szint).


Amit kapsz: tanfolyami jegyzet, 2 db meditáció mp3-ban, oklevél a tanfolyam elvégzéséről


A tanfolyam időtartama: 1 napos, 9-17 óráig

Helyszíne: Budapest, 18. kerület

Tanfolyamaimat a felnőttképzési törvénynek megfelelően hivatalosan bejelentett képzőként végzem. Nyilvántartási szám: B/2020/007096

Az oktatóról

Katalinnak sok száz Akasha olvasáson és lélek elemzésen keresztül lehetősége nyílt betekintenie a magasabb dimenziók igazságába és feltárni a negatív egó okozta lenyomatokat és karmikus mintákat. Tanfolyamain rábízza magát a multidimenzionális segítő csapatára, így minden tanfolyamán pontosan azokat az információkat és témákat taglalja, amelyek az adott csoportot a leginkább támogatják.   

Fehér Katalin

Fehér Katalin

bottom of page