top of page

Arany DNS aktiválás

Az Abszolút Harmonikus Birodalmak DNS sablonjainak aktiválása

Az Arany DNS Aktiválások olyan távgyógyító kezelés, amely abból áll, hogy a DNS-t aktiváljuk a jelenlegi tervrajzodból, vissza az eredeti szent Isten Arany lenyomatodhoz, olyan speciális Arany DNS Aktiválási kódok segítségével, amelyek lehetővé teszik ezt, és amelyekben a Forrás/Isten sablonjaid vannak, amelyeket nem érintenek az emberek beavatkozásai, torzulásai vagy rossz cselekedetei. Ezeken az üléseken a szándék az, hogy aktiváljuk a 144.000 Arany DNS-szálat az Abszolút Harmonikus Birodalmak Univerzumából (univerzumunk magasabb univerzális énje), hogy az emberek elkezdhessék megtestesíteni az Abszolút Harmonikus Birodalmak frekvenciáit itt a Földön. Ezek az arany szálak a 12 szálas DNS sablonban találhatók.


Ezeknek az aktiválásoknak az a célja, hogy segítsenek a személynek a Felsőbb Én megtestesítésében, az önuralom elérésében, a személy saját életcéljának megtalálásában, a "KI VAGYOK" újraemlékezésében és a felemelkedési folyamat segítésében.


Már 144.000 olyan lény van, akik a lélekszerződésükben az Arany DNS aktiválását választották, és amikor ez megtörténik, hidat teremtünk az egész multidimenzionális univerzumunk számára, hogy egyesüljön az Abszolút Harmonikus Birodalmakkal, így segítve a Föld felemelkedését az Arany Folyékony Birodalmakba.


Az Arany DNS Aktiválási Ülések aktiválják az Abszolút Harmonikus Birodalmak DNS sablonjait. Időmátrixunk 15 dimenzióból áll, és 5 Harmonikus Univerzumra bontva, amelyeket HU-nak nevezünk. Mi a HU1-ben élünk, mert az 1., 2. és 3. dimenzióban vagyunk. A HU1 tartalmazza a fizikai testünket.


Hálás vagyok, hogy elősegíthetem az Arany DNS Aktiválást olyan elkötelezett egyének számára, akik készen állnak és akik frekvenciatartók akarnak lenni a Föld és az emberiség felemelkedéséhez.


Előfeltétel: 

- J-pecsétek és természetellenes implantátumok eltávolítása

- 12 szálú DNS aktiválás.


A kezelés 3 ülésből áll. Az ülések között minimum 10 nap szünetet kell hagyni, annak érdekében, hogy az aktivációk megfelelő módon végbemenjenek, és az energiák beépülése megtörténhessen. Az ülések online zajlanak messengeren vagy Skype-on keresztül.


A DNS aktiválás ONLINE konzultációval tölténik, Messengeren vagy Skype-on, amikor a befogadó egyszerűen lefekszik és ellazul. Maga az aktiválási folyamat körülbelül 30-40 percet vesz igénybe. Kérlek, hagyj legalább egy további órát az aktiválás után a pihenésre, (amikor nincs bekapcsolva média) mivel a DNS aktiváció energiája nagyon erős. 

Az aktiváció után házi feladatokat fogsz kapni, (meditáció és mantrák) amelyeket teljesíteni kell ahhoz, hogy ez az aktiváció megfelelő módon beépüljön! 


Kérlek olvasd el a cikkemet a  12 szálú DNS-ről és a DNS aktiválás hatásairól. 


Jelentkezz még ma konzultációra!

Ár: 30 000,- Ft, vagy ülésenként 10 000,- Ft

Az aktiválás 3 ülésből áll, egy ülésen 4 DNS szál aktiválása történik meg.

bottom of page