Reiki kezelés

Akasha olvasás alap tanfolyam

 
44216756_l_1.jpg

Szeretettel várlak a Magyarországon egyedülálló 2 napos Akasha olvasás tanfolyamomra, a 18. kerületben!

Ez nem csak EGY tanfolyam, hanem A TANFOLYAM!

A Tudás, az Isteni Igazság szavakkal nem leírható ismerete, megélése az, amit szeretnék nektek átadni, elmélettel, gyakorlatokkal!

Célja, hogy felépítsük a kapcsolatot az Akasha Krónikával, egyre inkább elmélyüljünk benne, képesek legyünk beépíteni a mindennapjainkba és használni az élethelyzeteinkben és kapcsolatainkban.

A gyakorlás során az elmélet saját megtapasztalássá érik és a nap második felében erős, tudatállapotot emelő energiaátadásban részesül mindenki mindkét nap, mely a tudatosságban mély lenyomatot hoz létre, és erősen emeli a rezgésszintet. A résztvevők eddig ismeretlen intenzitással kezdik megtapasztalni a saját Felsőbb Énjüket.

 

A tanfolyam során a gyakorlások alatt a résztvevők összeadódott energiájával tárunk fel egy-egy személyesen hozott kérdést az Akashában, sokkal nagyobb rálátást biztosítva a kérdésre, mintha a résztvevő egyedül nézne rá, amelynek eredményeképpen hatalmas ráeszmélések és „aha-élmények” történnek, akár olyan problémákkal kapcsolatban is, amelyekre a résztvevő évek óta nem találta meg magától a választ. (egy testi vagy lelki betegség igazi kiváltó oka pl.)

A résztvevők képesek tűpontosan rálátni saját működési módjaikra, aminek már maga a tudása is hatalmas rezgésszint emelkedést és blokkoldást eredményez. A tanfolyamot követően pontos és igaz, a saját feljegyzéseiből kiolvasott iránymutatásokkal ellátva hagyja el a résztvevő a tanfolyamot, hogy a közeljövőben pontosan min kell dolgoznia önmagán a saját fejlődése érdekében.

Megtanulunk kapcsolódni a saját lélekszintű energiánkhoz, és tapasztalati úton szerzünk élményeket a „Vagyok Aki Vagyok” érzéséről.

A Krónikában a saját lelkünkhöz, lélekenergiánkhoz, Felsőbb Énünkhöz való kapcsolódás folyamatos, és a Krónikánkban való munkánk során tapasztalati szinten folyamatosan megélhető, vagyis nem szorítkozik azon néhány, rendkívül ritka, mélymeditációs élményre, amelyet csak Mesterek aurájában ülve élhetünk meg. A folyamatos munka során hozzászokunk ehhez a semmihez sem fogható élményhez, ami hosszú távon beépül a mindennapjainkba, és teljesen megváltoztatja a hozzáállásunkat a mindennapi élethez, örömtelivé, harmonikussá, kiegyensúlyozottá téve azt. A problémáinknak többé nem az elszenvedői, hanem a tanúi lehetünk, minden életeseményünkben a tanítást, a leckét keresve, és ezekhez a magas szintű, Isteni igazságokhoz bármikor hozzá is tudunk férni.

A tanfolyam tematikája:

 • mi az Akasha Krónika és mi a jelentősége annak, ha megtanuljuk olvasni?

 • mit várhatunk az olvasás során?

 • a lélek életeken átívelő terve

 • felkészülés az olvasásra lelkileg, fizikailag

 • milyen módon kapunk információt a Krónikából?

 • a Krónika megnyitásának és bezárásának módszere

 • etikai irányelvek, stb.

 

A tanfolyamot elvégezve a résztevők képesek lesznek:

 • megnyitni a maguk és mások Krónikáját, és bármely kérdésükre megtalálni (kiolvasni) a választ a Krónikából

 • belelátni előző életeikbe egy adott problémával, kérdéssel összefüggésben

 • meglátni, hogy a életükben fontos szerepet játszó személyekkel milyen karmikus kapcsolataik vannak

 • mik a visszatérő problémáik valódi okai

 • félelmeik, szorongásaik milyen korábbi életeseményre vezethetők vissza

A tanfolyam elvégzésével:

 • Megtanulsz hozzáférni és olvasni a saját és mások Akasha feljegyzéseit

 • Csatlakozol az isteni útmutatáshoz amikor csak akarsz

 • Gyorsabban és magabiztosabban hozol döntéseket

 • Nem keresel többé válaszokat önmagadon kívül

 • Megérted a lelked evolúciós útját és célját

 • Értelmesebb és lélekkel összehangoltabb életet teremtesz magadnak

 • Meggyógyítod a régi mintákat, sebeket és blokkokat

 • Kapcsolódsz a lelked bölcsességéhez, növekedni fog az intuíciód

A kétnapos tanfolyamon komoly rezgésszint emelkedés fog végbemenni, meditációs gyakorlatokkal és energia átadással, ezen felül mély elméleti tudásra teszünk szert, amely egésze saját tapasztalatból származik.

Hosszú évek tapasztalata alapján (több száz Akasha olvasást végeztem kliensek részére ) állítottam össze a program elméleti és gyakorlati részét, , melyben a kiscsoportos létszám (max 6 fő) megengedi, hogy egyéni figyelmet és fókuszt kapjon minden részvevő.

Amit kapsz: tanfolyami jegyzet, 3 db meditáció mp3-ban, oklevél a tanfolyam elvégzéséről

A tanfolyam időpontja:

2022. szeptember 15-16. BETELT   2 napos,  9-16 óráig

2022. szeptember 22-23. BETELT

2022. október 13-14. Még van hely!

Helyszíne: Budapest, 18. kerület

Ára: 45.000 Ft/fő

Jelentkezés emailben, 10.000 ft előleg befizetésével

Tanfolyamaimat a felnőttképzési törvénynek megfelelően hivatalosan bejelentett képzőként végzem. Nyilvántartási szám: B/2020/007096

Vélemények a tanfolyamról: 

Azt gondolom, hogy véletlenek nincsenek, így egyáltalán nem csodálkozom azon így az Akasha olvasás tanfolyam után, hogy épp Kati által sikerült (kellett?) ezt a csodálatos lehetőséget megismernem. A képzésen elhangzott információk messze túlmutattak az Akasha olvasás technikáján - amire számítottam -, és a tanfolyam egész időszakára, mint egy csodálatos másik dimenzióban való létezésre emlékszem vissza. Hálás vagyok a sorsnak azért, hogy Katit, és egyáltalán az Akasha olvasás lehetőségét megismertem! Fantasztikus segítség, ami nélkül már el sem tudnám képzelni a mindennapjaimat.

Judit, Budapest

Orultem, hogy van irasbeli es szobeli resze is a tanfolyamnak, igy mar kicsit felkeszultebben ultem neki a tanfolyamnak elolvasva az anyagokat. Katalin nagyon tisztan es erthetoen beszel a temarol, latszik, hogy nem most kezdte, es valoban sok tapasztalata van. A gyakorlasok alkalmaval turelmes, segitokesz es batorito volt. Pont ilyen tanfolyamra vartam, es felulmulta varakozasaimat, hogy milyen szepen lehetett megvalositani. Aki a tema irant erdeklodik, jo helyen jar, mert itt a kiscsoportos keretek kozt nyugodtan lehet kibontakozni. Nagyon orulok, hogy elsajatothattam az Akasha olvasast! Koszonom szepen, Katalin!

Éva, Hajdúböszörmény

A képzésen elhangzott információk messze túlmutattak az Akasha olvasás technikáján . Örülök hogy Kati nagy türelemmel a segített . A gyakorlások egy csodálatos másik dimenzióban repítettek , fantasztikus segítség számomra ,teljesen megváltoztatja a minden napokhoz való hozzá állásom . Nagyon köszönöm Kati !

Mariann, Vecsés

Nagyon nagy élmény volt számomra, köszönöm neked Katalin ezt a két napot.

Bianka, Budapest

Nagyszerű tanár, Nagyszerű ember!

Zsófia, Csomád

Végtelenül hálás vagyok,hogy tudásoddal hozzájárultál,hogy több szintet lépjek egyszerre.

Krisztina, Budapest

Kati ráébresztő, világos magyarázataival és humoros ugyanakkor a téma komolyságát figyelembe vevő, szeretni való stílusával adja át tudását a tanfolyamon. Amikor hazaértem, akkor sem merült fel kérdésem, nem éreztem elveszettnek magam. Szeretettel ajánlom mindenkinek.

Judit, Pécs

Minden szuper volt, szakmailag 5 csillag és a gondoskodás is. 

István, Budapest

A tanfolyam elméleti és a gyakorlati résszel is nagyon elégedett vagyok. Azt kaptam amire számítottam. Köszönöm szépen.

Rita, Kecskemét

Köszönöm, hogy ott lehettem hihetetlen mennyiségű információhoz jutottam. A nagy gyakorlattal rendelkező oktató szeretettel adta át a tudást.

Gizella, Ráckeve

Csodálatos élmény volt, hálás vagyok, hogy ott lehettem és megismerhettem Katalint. Tiszta szívvel ajánlom bárkinek.

Gyöngyi, Érd

Hálás köszönet a hatalmas tudásért amit a legnagyobb oktatási tehetséggel átadott! Mondhatom a jók között is a legjobb! Izgatottan várom a következő tanfolyam kezdetét!

Ildikó, Florida

Köszönöm meg egyszer a tudást amibe tovább segítettél engem. Elmondhatatlan. Olyan gondolatok jönnek hogy csak kapkodom a fejemet.

Júlia, Florida

Szeretném Neked még egyszer megköszönni ezt a csodás tapasztalást. Nagyon szuper volt a tanfolyam. Eszméletlen sok energiát kaptunk. Én személy szerint azt vettem észre magamon, hogy elkezdtem sokkal elfogadóbb lenni másokkal szemben és ami számomra a legnehezebb falat.. Magammal szemben. Köszönöm neked, hogy rávilágítottál dolgokra. Elkezdtem magamon dolgozni.. hosszú folyamat lesz, de hálás vagyok! Fantasztikus volt megtapasztalni azt a tudást, ami benned van. Úgy érzem segítettél utat mutatni.

Tina, Sarkad

Katalin a témában jártas, tapasztalt előadó, így rengeteg használható tudást és pozitív élményt szerezhettem a tanfolyamon, amelyeket ezúttal is köszönök! Javaslatom: csak így tovább :)!

Évi

A temával kapcsolatban kevés információm volt. A két nap alatt tanultaktól egy jól felépített rendszert kaptam, amihez tudok és szeretnék is több tudást megismerni. Világos és könnyen befogadható volt. Köszönöm.

Magdi

Nagyon alapos és átfogó a Katalin tudása. Minden érthető és világos volt. Valóban ez " A TANFOLYAM". Hálás vagyok, hogy résztvehettem és mindenkinek csak javasolni tudom.

Adrienn